Beoordelingen 

Onze dealerbeoordeling is gebaseerd op de tevredenheidwaarderingen van onze klanten. Deze informatie wordt door TNS NIPO verzameld in opdracht van Toyota Nederland. 
De waardering en de commentaren die u hieronder kunt lezen zijn niet door ons aangepast.

533 commentaren van in totaal 533 beoordelingen
Service
H.Deenen (Vaassen)
07/12/2018
9

Vriedelijk en goed.

Service
JJJ de Koning (Apeldoorn)
07/12/2018
9

-

Service
Bob Oortwijn
05/12/2018
8

Accuraat, vriendelijk en snelle service

Service
Dhr.A.Wolthuis (Apeldoorn)
05/12/2018
10

Ontvangst prima direct geholpen,koffie en eenkrantje op de leestafel dan gaat de tijd snel.tevens de diverse nieuwe mobielen bewonderd.conclusie uitstekend bedrijf.

Service
Gerco Reijnders (Apeldoorn)
05/12/2018
10

Klantvriendelijk, vooraf en achteraf goed geïnformeerd.

Service
Jaap van Ravenzwaaij (Apeldoorn)
05/12/2018
10

Vriendelijk personeel, correct met afspraken, juiste prijs opgave.

Service
Mw. W. koch (Apeldoorn)
05/12/2018
10

Zowel telefonisch als persoonlijk contact is uitstekend.Er wordt oplossingsgericht meegedacht.Service is prima.Kortom, geen enkele klacht, slechts lof!

Service
L.C.A.van Zadel (Oostzaan)
30/11/2018
8

Klantvriendelijkheid en deskundigheid.

Service
Ed Toorop (Apeldoorn)
29/11/2018
9

Als "cliënt" word je herkend en gekend. Contacten zijn zowel formeel als informeel, altijd vriendelijk en vanuit interesse. Service is prima en zelfs "klaar terwijl je wacht" is plezierig...

Service
Henk van K (Apeldoorn)
23/11/2018
9

Netjes, transparant, aanbod nieuwe en occassions, informatie , klant / service georiënteerd.

Service
Henk Zweering I (Apeldoorn)
23/11/2018
10

Uitstekend bedrijf.

Service
Henk
23/11/2018
8

Netjes maar teveel zelfingenomen verkopers in dure pakken.

Service
Karel (Apeldoorn)
23/11/2018
9

Mijn ervaringen zijn altijd goed geweest. Ik mag graag even meekijken in de garage, mannen met de vuile handen gaan daar goed mee om. Uitleg en achtergrond als nodig. ( ik doe dat liever dan kofie drinken :-) Wat mij betreft Prima!

Service
Peter (Apeldoorn)
23/11/2018
9

Zeer zorgvuldig, communiceren goed. Wat veel procedures vanuit Toyota.

Service
Van Dronkelaar (Apeldoorn)
14/11/2018
10

Was prima.

Verkoop
Mevr. Karin Hartgers (Apeldoorn)
02/11/2018
9

Wij werden met open armen ontvangen, kregen alle tijd om de auto te bekijken de verkoper was zeer vriendelijk en kon ons op alles een antwoord geven. Ook de aflevering was een leuke gebeurtenis.

Service
Mevr.Tjaan Brands (Apeldoorn)
02/11/2018
8

Een rusrige omgeving met een prettige gastvrouw.De wachtruimte met goed meubilair,leesmateriaal en lekkere koffie.

Service
Erik Beverdam (Eerbeek)
29/10/2018
8

Prettige en persoonlijke benadering en er wordt met je mee gedacht.De kennis van de te verkopen auto's is prima.

Service
Jack Pesik (Beekbergen)
29/10/2018
8

Goede service, vriendelijk personeel.

Service
Lied (Vaassen)
29/10/2018
10

Goede service en kennis

Service
Rick Marsman (Harderwijk)
29/10/2018
8

Onderhoud en APK, prima afspraken gemaakt, netjes te woord gestaan en prima voorzieningen tijdens het wachten.

Service
Kevin Downham (Apeldoorn )
18/10/2018
10

Alles volgens afspraak en zoals afgesproken.

Service
A. Spanjersberg (Putten)
17/10/2018
8

Goede en fijne mensen die je goed helpen.

Service
R.Visser (Apeldoorn)
17/10/2018
8

Als je vaker in gesprek komt of bent met Toyota Apeldoorn en dat vindt je goed,ga dan niet ergens anders winkelen.

Service
Cor van Dronkelaar (Apeldoorn)
11/10/2018
10

Ik ben zeer tevreden.

Service
Dhr. G. den Adel (Epe)
26/09/2018
10

Ik ben uiterst tevreden over dit autobedrijf het klikte al heel snel en voor mij kan het niet beter.

Service
Dhr. J.v.d.Assem (Vorchten)
26/09/2018
10

Vriendelijk, correct en duidelijk en het werk lijkt goed.

Service
Dhr Kolk (Apeldoorn)
21/09/2018
2

Geen interesse in de klant en zijn probleem. Totale desinteresse en mijn probleem afdoen met: op een boinkje wordt uw auto niet afgekeurd voor de APK meneer.

Service
Boom (Klarenbeek )
13/09/2018
10

Ben heel tevreden over wagenmaker

Service
Cor de Bruijn (Apeldoorn)
13/09/2018
10

Het complex ziet er goed en verzorgt uit en de wachtruimte is comfortabel.De ontvangst door de receptie is zeer vriendelijk en het aanspreekpunt voor eventuele vragen en klachten is vakkundig.

Service
Dhr verbruggen (apeldoorn)
13/09/2018
8

Hartelijke ontvangst, duidelijke afspraken, die ook worden nagekomen.

Service
J.A.A. Bruins (Apeldoorn)
13/09/2018
9

Zeer tevreden over de behandeling en afhandeling van de schade aan mijn auto.

Service
F.L.Pieters (Apeldoorn)
12/09/2018
10

Goede afspraken, informatie, servicebeurt correct, geen verder gezeur.

Verkoop
Stouten (Apeldoorn )
12/09/2018
10

Eerlijk en betrouwbaar.

Service
Anne Marie Pama (Apeldoorn)
06/09/2018
9

Netjes en keurig behandeld

Service
Anne Mulders (Apeldoorn)
05/09/2018
9

ben al jaren een trouwe en zeer tevreden klant. Autobedrijf Wagenmaker is een zeer klantvriendelijke bedrijf. Servicegericht. Bij een kleine beurt kan ik altijd in een klein vergaderkamertje werken. En uiteraard lekkere koffie. Mijn navigatie wordt ook altijd geupdated!

Service
Jan Visser (Apeldoorn)
05/09/2018
10

Prima service. Klantvriendelijk. Meedenken met klant.

Service
P.A van der Made (Apeldoorn)
05/09/2018
9

Vriendelijke ontvangst en bekwaam personeel.

Service
Dhr.j.Jongenelen
31/08/2018
9

Prima betrouwbaar bedrijf. Klantvriendelijk. Goed opgeleide monteurs.

Service
Henk Duivenvoorde
29/08/2018
10

De correcte behandeling zowel als persoon al het onderhoud van mijn Toyota Auris Hibride

Service
H.Hoogeveen (Almelo)
29/08/2018
10

Als je in het zeldzame geval van pech met je Toyota Prius, in de buurt van Apeldoorn strandt, dan redt Wagenmaker B.V. je snel uit de brand. Hulde aan de uitstekende service!

Service
Douwe Heemsbergen (Apeldoorn )
23/08/2018
9

Perfect geholpen

Service
A.C.Kant (Apeldoorn)
22/08/2018
8

Tevredenheid

Service
C. Schotte
22/08/2018
9

Ik geef geen 10 (volmaakt) maar was ook prettig dat fietsen klaarstonden om naar het centrum te gaan.

Service
JA van den Hoff (Eerbeek)
22/08/2018
10

Een goede garage

Verkoop
John van Heiningen (Apeldooirn)
15/08/2018
9

Uitstekende begeleiding en zorg

Service
Mevr. Mulder
15/08/2018
10

Prima service, duidelijk in prijs afspraak. Gewoon goed geholpen.

Service
Ak Kuiper
08/08/2018
10

Het auto bedrijf Wagenmaker straalt service en betrouwbaarheid uit!Wat voor klanten van mijn leeftijd zeer belangrijk is!!

Service
Martin Burgers (Apeldoorn)
08/08/2018
9

prima garageprima dealercorrect en vriendelijke medewerkers

Verkoop
Smit
07/08/2018
10

is alleen gebaseerd op de aanschaf en aflevering

Verkoop
Dhr. G. P. Faber (Apeldoorn)
02/08/2018
10

Goede ontvangst het een en ander duidelijk uitgelegd, en prima service.

Service
Ben Berst (Apeldoorn)
26/07/2018
9

Ik rij al meer dan dertig jaren Toyota en ben altijd correct behandeld. Ook de monteurs zijn klasse. De mensen zijn vriendelijk en behulpzaam en adviseren indien nodig. Ik ben uiterst tevreden.

Verkoop
dhr. H. van den Noort (Apeldoorn)
19/07/2018
9

klantvriendelijkheid en service

Verkoop
A. Klein Middelink (Apeldoorn)
18/07/2018
10

Prima service, snel aan de beurt.Persoonlijke benadering je bent geen nummer

Service
Rinus Jacobs (Terwolde )
18/07/2018
9

Al jaren tevreden klant

Service
Elkana Oosterveen (Heerde)
12/07/2018
9

Net ontvangst, goede sfeer, keurig nette uitstraling, gratis gebruik van wifi en koffie/thee faciliteiten, erg servicegericht.Mijn Aygo is maandag 2 juli voor de eerste jaarlijkse beurt geweest. 's Morgens ingeleverd, leenfiets meegekregen om naar het werk te kunnen en 's avonds stond de Aygo weer netjes op de plek om mee te nemen. Geen op of aanmerkingen. Echter bleef mijn (lease)auto olie lekken en is er een en ander op onze oprit gevallen. Na een week bleef deze nog steeds lekken en ging ik, zonder afspraak, langs bij de dealer. Er werd direct naar gekeken, met 20 minuutjes was het probleem opgelost en kon ik mijn weg weer vervolgen. Er is zelfs een afspraak gemaakt om de oprit bij ons thuis schoon te maken. Uiteindelijk geen gebruik van gemaakt omdat mijn man de stoep inmiddels zelf had schoon gemaakt. Wat een service!

Service
Altink (Ugchelen. Apeldoorn)
11/07/2018
10

Kwalitatief zeer goede Toyota dealer. Zoals het hoort!Prima!!

Verkoop
Ingrid Heidebrink
11/07/2018
10

Reeds 11 jaar klant bij autobedrijf Wagenmaker en altijd naar alle tevredenheid geholpen. Ik heb een top auto (Prius) bij een top garage.

Service
José Post (Apeldoorn)
11/07/2018
8

In de garage-werkplaats veel vertrouwen....ik weet niet of ik een andere auto bij u zou kopen gezien laatste ervaring. geen vertrouwen in de verkoper

Service
Jaap Ruseler (Apeldoorn)
10/07/2018
9

Ik ben een blije Toyota rijder en Wagenmaker BV zorgt voor goed onderhoud van de auto en er heerst een prettige sfeer.

Service
Cor van Dronkelaar (Apeldoorn)
09/07/2018
10

nogmaals uitermate tevreden

Service
Frank (Apeldoorn)
09/07/2018
9

Vriendelijk duidelijk en afspraak is afspraak

Verkoop
Jaap Wiedemeijer (Wageningen)
09/07/2018
9

Gedurende vele jaren altijd zeer correct en volgens afspraken behandeld.

Service
kruize (heerenveen)
09/07/2018
8

dat ik direct ben geholpen dat is 1 pluspunt voor deze dealer . daar kunnen sommige dealers van dit merk nog veel van leren vooral vestiging den haag van dit merk

Service
Van Tongeren (Apeldoorn )
09/07/2018
10

Prettig bedrijf en vriendelijke personeel

Service
Ronald van Esch (Apeldoorn)
27/06/2018
10

Een verademing als het aankomt op persoonlijke aandacht. Flexibiliteit. Klantvriendelijkheid en service.

Service
Wouter van Esch (Apeldoorn)
27/06/2018
9

Zeer vriendelijke medewerkers, en ik word uitstekend geholpen. Men doet gewoon dat beetje extra wat je bij de concurrentie soms mist.

Verkoop
Bert Hazelaar (Apeldoorn)
20/06/2018
10

Correcte klantbehandeling

Service
Dhr.J.W.Vos (Rheden)
20/06/2018
9

Ik kom al jaren bij dit bedrijf,tot grote tevredenheid.

Service
E.mesker
20/06/2018
10

Top garage

Service
Marnix
20/06/2018
8

Vriendelijk personeelDenken met je meeZijn eerlijk en betrouwbaarDenken vanuit de klant.

Service
Klaas Jan Rosenberg (Apeldoorn)
18/06/2018
8

Duidelijke afspraken, geen onduidelijkheden. Je wordt echt behandeld als klant maar wel is het zo dat als ze iets vinden dat ze niet direct kunnen verklaren ze vragen of er soms "recent iets met de auto is gebeurd". Zeg dan eerst wat er is geconstateerd en vraag de klant of deze enig idee heeft wat dit veroorzaakt kan hebben.

Service
W. Bijlsma (Epe)
18/06/2018
9

In alle jaren dat ik al bij Autobedrijf Wagenmaker B.V. kom heb alleen maar goede ervaringen gehad.Zodra er afwijkingen in de afgesproken werkzaamheden optraden ben ik daar direct over ingelicht.

Service
Dhr. E.H.Doyer (Lochem )
13/06/2018
8

ben tevreden met de geboden service en heb geen op of aanmerkingen , men is vriendelijk en behulpzaam !

Service
P. Meijer (Apeldoorn)
13/06/2018
9

Zeer betrouwbaar,vriendelijk, behulpzaam en adequaat

Service
mevr. E.M. Kerkhof (Apeldoorn)
07/06/2018
10

zeer vriendelijke mensen, staan meteen voor je klaar, beantwoorden je vragen eerlijk.heel klantvriendelijk

Service
Dhr. W. Roelofsen (Apeldoorn)
06/06/2018
5

De aanschaf van deze Toyota verliep uitermate prettig, vooral door een hoge mate van productkennis bij de verkoper. Met de werkplaats zijn mijn ervaringen ronduit slecht. Binnen 58.500 km zowel een linker als een rechter achterwiellager vind ik zeer onwaarschijnlijk. Temeer omdat een defect wiellager bij het rijden gehoord moet worden. Ik heb beide keren niets gehoord. Ik heb het gevoel bedonderd te zijn geweest met twee dure onnodige reparaties.

Verkoop
Paul Noija
06/06/2018
9

Gewoon keurige klantbenadering

Service
th.j.donker (apeldoorn)
01/06/2018
9

zeer tevreden

Service
Timmerman (Apeldoorn)
01/06/2018
9

Goed, degelijk en betrouwbaar

Service
Albrecht dekker (Apeldoorn)
28/05/2018
9

Net aardig en betrouwbaar

Service
Dijkstra (Twello)
24/05/2018
9

Goede service, duidelijke afspraken en correcte behandeling.

Service
Jelle Meijer (Apeldoorn)
23/05/2018
4

Heeft te maken hoe de behandeling / service na het betalen van een nieuwe auto.Eerder vermeld dat de routeplanner totaal achterhaald was, maar dat moest ik maar oplossen.De vraag van mij is nu wordt het echt door gegeven, nooit enige reactie ontvangen

Verkoop
John Ferwerda (Apeldoorn)
16/05/2018
10

Spontaan, vriendelijk, goede service

Service
Verkade (Apeldoorn)
16/05/2018
9

Fijne dealer, afspraak maken goed, fijn contact met receptionist en gratis leenfiets. Kostenopgave van bijzonderheden en zelfde dag weer klaar! Alleen even wassen had ik gewaardeerd bij uitgave van > EUR 500,-

Service
Kevin Downham (Apeldoorn )
14/05/2018
10

Keurig behandeld en netjes op tijd extra werkzaamheden eerst overlegd.

Service
Dhr.W.ter Hove (Twello)
08/05/2018
8

Nette entree, vriendelijke ontvangst, keurig showroom.

Service
Dhr. W.F. de Roo (Apeldoorn)
02/05/2018
9

Wordt altijd vriendelijk ontvangen en geven bij vragen altijd een goed advies

Service
Gerda Klooker (Apeldoorn)
02/05/2018
7

Prima, alles is op afspraak.

Service
Dhr. A. Hobbelink (Apeldoorn )
26/04/2018
10

Mooie schone goed werkende garage en afspraken worden nagekomen.zeer vriendelijk ontvangst en een mooie wachtruimte met goede koffie of iets anders.

Service
Peter Dullaert (Epe)
26/04/2018
9

tevreden klant

Service
ike, g.r. (apeldoorn)
25/04/2018
8

10 = volmaakt ; 9 bijna ; 7 te laag

Service
Mevr. Markhorst
25/04/2018
9

Medewerkers zijn heel vriendelijk.Ze geven een prijsopgave en als er wat anders aan de auto gedaan moet worden, wordt er eerst met mij overlegt.Als iets in de prijzen gaat lopen, dan kijken ze samen met mij naar een eventuele andere oplossing of uitstelling als dat mogelijk is. Auto wordt altijd netjes afgeleverd.Ik kom er al 18 jaar en ben een heel tevreden klant.

Service
Stephan Vollenbroek (Apeldoorn)
25/04/2018
10

Toyota Wagenmakers, the best a man from Apeldoorn can get!

Service
dhr. W. Belgraver (Apeldoorn)
18/04/2018
8

Een 8 is een mooi cijfer. Hoger hoeft niet en suggereert bijna perfectie. Dat is nooit ergens zo.

Service
Jack Pesik (Apeldoorn)
18/04/2018
8

Vriendelijk personeel, en vooralsnog ziet de service er goed uit. Ik ben nog enigszins terughoudend met mijn oordeel, aangezien het pas de eerste keer is dat ik mijn auto bij deze garage in onderhoud heb gebracht.

Service
Lilian Haak (Apeldoorn)
18/04/2018
9

Deze garage is altijd netjes, doet wat men beloofd, correct en klantgericht.

Verkoop
Carla Spaans (Apeldoorn)
12/04/2018
10

Klantvriendelijk, men had alle tijd, er werd naar mijn wensen geluisterd, kreeg daarin goed advies en heb naar aanleiding daarvan zelf de juiste keus kunnen maken.

Verkoop
Ed de Regt (Eerbeek)
12/04/2018
8

Op een nette manier ontvangen keurig geholpen. Alleen 1 minpuntje maar dan van Toyota.Mijn Aygo heeft sportvelgen met speciale bouten met ring voor lichtmetaal. Bij het reservewiel met de stalen velg zitten geen bouten om wiel te bevestigen. Hier behoort een bout te zijn zonder de ring.

Service
Dhr.L.C.A.van Zadel (Oostzaan)
09/04/2018
9

Wagenmaker is een prettige dealer, die deskundig en vriendelijk personeel heeft.

Service
Piet Schalkx
05/04/2018
9

Als ik een probleem heb met mijn auto bel ik op word ik correct te woord gestaan leg mijn probleem voor als het nodig is kan ik gelijk komen of anders wordt voor de volgende dag een afspraak gemaakt. En krijgt je te horen wat de mankementen zijn en wat het kost. Dat is voor een klant prettig duidelijkheid en eerlijkheid.

Service
Dick Pijpers (Apeldoorn)
21/03/2018
9

Prima bedrijf ,klantvriendelijk en deskundige medewerkers .Waarom dan geen 10? Er moet wat te wensen overblijven .!

Service
J. van den Assem (Vorchten)
07/03/2018
9

Tevreden over deze dealer. Goede prijsindicatie over kosten, duidelijke info en afhandeling.

Service
Karel (Apeldoorn)
07/03/2018
9

klopt volgens opgave, werk goed uitgevoerd,

Service
M.Schuilenklopper (Apeldoorn)
07/03/2018
8

Een bedrijf waar iedereen tijd voor je maakt en wanneer je nog vragen hebt word dit zeer duidelijk uitgelegd . Je weet op voorhand wat je kwijt bent en mocht dit onverhoopt veranderen dan word je hier vooraf duidelijk , waarvoor /waarom en ook met advies van op de hoogte gesteld.

Service
c.laamers (Twello)
28/02/2018
8

Ik ben veder te vrede over Toyota , alleen kan de wacht wel wat korte vooral omdat je al een afspraak had .

Service
Mevr. Y. Boersma
28/02/2018
10

Al jarenlang, tot volle tevredenheid, klant bij dit autobedrijf.

Service
Dhr. Haarman (Twello)
14/02/2018
9

Goede en keurige afhandeling volgens afspraak!

Service
Ricco van den Hoorn (Vierhouten)
07/02/2018
9

Eindelijk een autobedrijf waar je weer klant bent. Goede ontvangst, prettige wachtruimte en deskundig (receptie) personeel. De onderhoudsbeurt is naar volle tevredenheid uitgevoerd samen met de melding een paar aandachtspunten voor de (nabije) toekomst. Na een paar slechte ervaringen bij collega dealers kan ik mijn auto eindelijk weer met een gerust hart achterlaten, ik kom zeer terug!

Service
D. van Eyden (Apeldoorn)
06/02/2018
9

Het is in mijn mening een prettig, eerlijk en vakkundig bedrijf. Ik ben er goed geholpen. Meedenkend en adviserend over benodigd onderhoud en waar in de toekomst rekening mee te houden. Zo weet je precies waar je aan toe bent. Werkzaamheden zijn goed uitgevoerd met net dat beetje extra aandacht. In mijn optiek past deze dealer heel goed bij het imago van Toyota. Betrouwbaar en kwaliteit voorop. Zeer tevreden!

Verkoop
dhr grijsen (apeldoorn)
24/01/2018
8

Correcte punctuele vriendelijke behandeling

Service
Erik Fiks (Apeldoorn)
24/01/2018
10

Klantvriendelijk; Eerlijke prijsopgave; Netjes bellen of er onderdelen vervangen mogen worden zoals ruitenwissers, lampjes. Auto is weer netjes, schoon afgeleverd.

Service
N. Van Bruggen (Hoe der.oo)
03/01/2018
10

Omdat vriendelijk en prettig geholpen ben

Service
Anoniem
28/12/2017
9

kan goed met het personeel omgaan

Service
Dhr. C.H. van de Kamp (Apeldoorn)
27/12/2017
10

goed tevreden correct geholpen

Service
Anoniem
21/12/2017
8

Prima service en aardige mensen

Service
Anoniem
20/12/2017
7

Ben tevreden over de dealer. Deze keer bij het vervangen van de voorruit zijn de beschermkappen van de A zuil niet helemaal goed teruggeplaatst. Dit zal ongetwijfelt nog kosteloos worden gecorrigeerd de komende dagen.

Service
Anoniem
13/12/2017
8

Prima zaak. Correcte,duidelijke behandeling.

Service
tijmen veldhuis (vaassen)
12/12/2017
9

prima bedrijf, correcte afhandeling en nakomen van afspraken, vriendelijke receptie en goede koffie.

Service
Anoniem
07/12/2017
10

Werd meteen geholpen. Kon met eigen ogen zien wat er aan de hand was. Werd ook geholpen tijdens pauze. Wachttijd was zoals aangegeven.

Service
Lex Koster (Apeldoorn)
07/12/2017
9

goede info en professionele oplossingen.

Service
Stephan Vollenbroek (Apeldoorn)
07/12/2017
10

Ik heb een tien gegeven omdat ik al jaren ervaar dat de totale dienstverlening van Toyota Wagenmaker naar mijn mening op een uitzonderlijk hoog niveau is. Uniek is dat dit geldt voor alle contactmomenten in de keten die ik als klant ervaar; van het maken van een afspraak, het inleveren en ophalen van mijn auto tot en met de after sales. Ga zo door!

Service
Anoniem
06/12/2017
9

Goed geholpen toen ik met pech langs de A1 stond.

Verkoop
B.J. Lagerweij (Apeldoorn)
06/12/2017
10

Reeds eerder een leaseauto via dit topbedrijf gereden. Snelle service, adequaat handelen op kleine probleempjes. De manier van te woord staan en de beloftes ook daadwerkelijk nakomen. Dit zijn zaken waar ik belang aan hecht!Ik kan dit bedrijf aanraden!

Service
Paul Koelemeijer (Apeldoorn )
06/12/2017
9

Kom al jaren bij deze dealer ontvangst is altijd vriendelijk en hartelijk. Krijg altijd keurige en correcte informatie.

Service
W. Bijlsma
06/12/2017
9

Wagenmaker probeert altijd een afspraak te maken die in mijn agenda past. Bij problemen die conflict situaties met derden op zouden kunnen leveren is er altijd meteen ruimte om deze problemen op te lossen. Dit geldt voor al het personeel.

Service
Anoniem
29/11/2017
8

Vriendelijke mensen, vakkundig, ter zake kundig en professioneel.

Verkoop
Eddy (Vollenhove )
29/11/2017
10

Top garage hier word je op je wenken bediend

Service
Anoniem
22/11/2017
9

Prima service en prima contact met de medewerkers, waarbij er persoonlijke aandacht is voor de klanten en er eerlijke adviezen worden gegeven. Wij zijn heel tevreden.

Service
Anoniem
22/11/2017
10

Fijne en duidelijke service! Altijd vriendelijk, ook als ik het niet altijd in één keer begrijp ;) Ze blijven geduldig en correct!

Service
Dhr.J.W.Vos (Rheden)
22/11/2017
9

Kom al jaren bij deze garage en word altijd prima behandeld!

Service
H Zweering (Apeldoorn)
22/11/2017
10

Uitstekende service. Prijsopgave vooraf en klopt. Koffiehoek met literatuur. Vriendelijk en voorkomend.

Service
Oortwijn (Apeldoorn )
15/11/2017
8

Klantvriendelijk, accuraat en deskundig. Een aangename ervaring in vergelijking met andere merk dealers.

Service
MGJ Jacobs (Terwolde )
09/11/2017
10

Al 16 jaar een tevreden klant

Service
Anoniem
08/11/2017
8

Plezierige bediening, zeer klantgericht, oplossingsgericht. Je proeft het Toyota kwaliteitssysteem tussen de regels door, soms jammer dat de mensen zelf dan naar de achtergrond verdwijnen. Net uit de fabrieksgarantie. Heb niet de neiging om naar de concurrent te gaan.

Service
Anoniem
08/11/2017
8

Zeer vriendelijk, behulpzaam en vakkundig personeel!

Service
Anoniem
08/11/2017
8

Goede service, duidelijke prijsafspraak, uitleg over uitgevoerd werk, telefoontje als auto weer klaar staat en mogelijkheid om fiets te lenen. Daarmee bijzonder plezierige garage.

Service
DHR. R. G. BERTSCH (APELDOORN)
08/11/2017
7

IK BEN 90 EN HARDHOREND. DE MONTEUR KWAM DE AUTO VLAK VOOR 11 UUR OPHALEN IPV TUSSEN 11 EN 12 UUR ZOALS WAS AFGESPROKEN EN IK WAS PROMPT OM 11 UUR DAARVOOR GEREED. DE MONTEUR ZOU VLGS DE RECEPTIE MEERDERE MALEN TEVERGEEFS HEBBEN AANGEBELD EN OP DE RAMEN HEBBEN GEKLOPT. VANWEGE MIJN HARDHORENDHEID HEB IK ZOWEL BOVEN ALS BENEDEN DRAADLOZE ONTVANGERS MET GELUID EN LICHTSIGNALEN GEPLAATST, MAAR GEEN VAN ALLEN HEBBEN GEREAGEERD. OP DE VOORDEUR WAS EEN TOELICHTING GEPLAATST MAAR DEZE WERD NIET GELEZEN. MET DE RECEPTIE IS EEN NIEUWE AFSPRAAK GEMAAKT VOOR 12 UUR WELKE WEL WERD NAGEKOMEN. EIND GOED AL GOED DUS.

Service
P.A van der Made (Apeldoorn)
08/11/2017
9

Vriendelijke ontvangst plus zeer goede Demo CH-R.

Service
Fieke Fakkeldij (Fakkeldij)
01/11/2017
8

Duidelijke afspraken. Goede service. Zeer klantvriendelijk.

Service
Jaap van Brummen (Apeldoorn)
01/11/2017
8

Er is sprake van goede service. De afspraken worden correct nagekomen. De werkzaamheden worden vlot en vakbekwaam uitgevoerd.

Verkoop
Anoniem
31/10/2017
9

Je wordt als "cliënt" herkend, gekend en erkend.

Service
Anoniem
18/10/2017
9

Zoals al eerder aangegeven - prettige mensen en terzake kundig en ze zijn altijd bereid evt vragen te beantwoorden

Service
Ria Rijndorp
18/10/2017
9

Yaris weer helemaal top in orde!Daar raak je aan gewend :-)

Service
Anoniem
13/10/2017
10

Altijd correct en beleefd

Service
Dhr. L.C.A. van Zadel
11/10/2017
10

Wij zijn zeer tevreden over Autobedrijf Wagenmaker.Vriendelijk en vakkundig personeel, die voor en na de reparatie duidelijk uitleg geven. De wachtruimte is verzorgd en er is altijd verse koffie, een krant en actuele tijdschriften.Wij zijn zeer tevreden klanten!

Service
Leen IJdo (Ugchelen)
11/10/2017
8

goede afspraken, prettige ontvangst en behandeling. Klant vriendelijk

Verkoop
Wilma bijkerk (Apeldoorn )
04/10/2017
10

Zeer professionele verkoper en zeer vriendelijk we zijn zeer tevreden

Service
F.L.Pieters (Apeldoorn)
03/10/2017
9

Ik wordt op tijd gebeld voor b.v. een beurt of de verplichte keuring etc.Afspraken zijn altijd duidelijk, een eventueel defect opgedoken tijdens de uitvoering voert naar even overleg etc.

Verkoop
Anoniem
21/09/2017
10

Klantvriendelijk en servicegericht.

Service
Anoniem
13/09/2017
9

Goede service- persoonlijke benadering-prettige wachtruimte-deskundig personeel

Verkoop
Arnold (Hattem)
31/08/2017
10

Zeer gastvrij en niet opdringerig, men neemt de tijd voor je en geen moeite is te veel.

Verkoop
Anoniem
23/08/2017
8

Bedrijf ademt een goede sfeer uit. Ligging aan de Autoweg, vriendelijk en behulpzaam personeel. Ik kom graag even binnen voor een kopje koffie en het laatste nieuws over Toyota.

Service
Anoniem
21/08/2017
10

Ik kreeg zowel bij reparatie oude auto als bij aanschaf van mijn nieuwe auto, alle tijd en ook een beetje gezelligheid erbij :-), goede uitleg, snelle service. Helemaal prima.

Service
Eerhart (Amsterdam )
18/08/2017
8

Goed team

Service
G.helsloot (Eerbeek)
16/08/2017
9

Zou mooi zijn als de auto gewassen werd terug gegeven. Vandaar een 9 en geen10

Verkoop
Anoniem
09/08/2017
10

Nogmaals klantvriendelijk en deskundig, wat ik helaas van importeur niet kan zeggen. Inmiddels samen als particulier waarschijnlijk al meer dan 30 toyota's gekocht.

Service
dhr A Kuiper (Apeldoorn)
09/08/2017
9

de correcte telefonische benadering en ontvangst!alles straalt betrouwbaarheid uit.de thuisbreng service !

Service
Anoniem
02/08/2017
9

Zeer goede communicatie! Er wordt meegedacht in een aantal zaken en zeer belangrijk ook aan de portemonnee van de klant. Vriendelijk personeel. Een prettige omgeving om in alle rust te wachten. Mooie uitstraling!

Verkoop
Dhr W. Veenstra (Apeldoorn)
02/08/2017
9

Spontane verkopers, transparant in verkoopgesprek en vol enthousiasme voor het merk Toyota, doch zonder andere merken af te vallen. Prettig om een auto te kopen; alle (bedenk)tijd en denken goed mee in het wikken en wegen.

Service
Cor Schotte (Berkel en Rodenrijs)
27/07/2017
10

Prettig personeel. Klant staat centraal maar dit wordt door al het personeel ook uitgedragen.Nog bedankt voor de leenfietsen waarvan wij vanwege het slechte geen gebruik van hebben kunnen maken.

Verkoop
Elkana Oosterveen
27/07/2017
9

Ontzettend leuk en persoonlijke benadering. Heel vriendelijk en duidelijk. Al bij binnenkomst hing er een scherm met een welkomstgroet en felicitatie. Daarnaast een bos bloemen en een leuke manier van de auto onthullen.

Service
Anoniem
26/07/2017
7

Vakkundige medewerkers, vriendelijke benadering, prettige wachtruimte met wifi.

Service
Anoniem
26/07/2017
9

Prima service (voor zover ik kan bepalen), professionele medewerkers, uitstekende tijdelijke auto.

Service
Anoniem
26/07/2017
8

vriendelijke benadering

Service
Mevrouw M. Schut (Apeldoorn)
26/07/2017
9

Bij telefonisch contact staan ze me vriendelijk te woord en geven duidelijk antwoord op mijn vragen. Het onderhoud van de Toyota's die ik daar gekocht heb is altijd prima uitgevoerd.

Verkoop
Wouter van Esch
26/07/2017
9

Ik ben uitstekend geholpen bij Wagenmaker, vriendelijk personeel, en de auto is goed afgeleverd!

Service
Anoniem
24/07/2017
9

Wordt netjes geholpen en er wordt altijd gekeken naar een oplossing als er iets onverwacht gebeurd. Super service.

Service
Anoniem
17/07/2017
9

Vriendelijk en deskundig geholpen

Service
Harmen Visser (Vaassen)
13/07/2017
9

Een niet geplande beurt is wel uitgevoerd na overleg met mij
Ook de geplande tijd was correct en punctueel
Medewerkers bedankt voor uw goede zorgen

Service
Marien de Poel (Apeldoorn)
13/07/2017
10

Prettige sfeer en voor ons al bijna 20 jaar een zeer betrouwbare garage.

Service
Mevr. H. Bekel (Apeldoorn)
13/07/2017
10

Prima service

Verkoop
A.H Jansen- Kanselaar (Apeldoorn )
12/07/2017
10

Super personeel, fijne service! Echt een feestje om een auto te kopen!

Service
Dhr. D.W.Pijpers (Apeldoorn)
12/07/2017
9

Eigenlijk een 10 , maar er moet wat te wensen blijven.

Service
NICE Beheer (Apeldoorn)
12/07/2017
9

Erg vriendelijke medewerkers en goede service, problemen keurig opgelost

Verkoop
Meta Verkuijlen-Optendrees (Beekbergen)
05/07/2017
10

Vriendelijke mensen. Denken mee. Zijn attent.

Service
Cor de Bruijn (Apeldoorn)
03/07/2017
9

Zeer tevreden over auto en de dealer!

Verkoop
D. Roeloffzen (Eerbeek)
03/07/2017
9

Ik ben zeer snel en vriendelijk geholpen door de medewerker. Altijd een (persoonlijk) praatje. Hij deed er alles aan om mij het beste te bieden, dacht mee over hoe we het best een lease-contract konden afsluiten. Ook het telefonisch contact tijdens mijn wachttijd van 2 maanden voor de levering van mijn Toyota was goed. Aan het begin was ik niet tevreden met de levertijd en hebben ze alles geprobeerd om een leenauto of een snellere levering te regelen. Dit lukte echter niet. Na 2 maanden toch een versnelling van 2 weken, wat fijn was. Toen de auto klaar stond was het een cadeautje om hem te mogen ontvangen. Mijn eerste auto. Op het welkomstscherm stond mijn naam en de auto was mooi ingepakt. Ik mocht een cadeautje uitpakken. Hij heeft mij nog het een en ander uitgelegd over knopjes en functies en zei dat ik altijd kon bellen als ik iets niet kon vinden.

Verkoop
Dhr. van der Does
26/06/2017
9

Ben op een zeer prettige wijze geholpen, een duidelijk beter ervaring als bij aankoop van vorige nieuwe auto's.
Waar ik echter een zeer slecht gevoel bij overhoud (iets waar Wagenmaker bv. niets aan kan doen) is dat een week na levering op 2 juni j.l. van mijn nieuwe Toyota C-HR de actie voor de maand juni bekend werd gemaakt en de Hybride uitvoering € 2700,00 goedkoper werd, waar Louman&Parqui niets aan wilde doen.

Service
A.kroes (Apeldoorn)
14/06/2017
8

alle controles zijn uitgevoerd en v.z.v. ik merk goed!
Er is goed voor mij gezorgd terwijl ik heb gewacht op einde onderhoud

Verkoop
Th.J.Donker (Apeldoorn)
14/06/2017
9

Kwaliteit van de Toyota auto met variomatic automaat samen met hybride is niet te evenaren .

Service
Dhr.J.W.Vos (Rheden)
08/06/2017
10

Goede garage met prima monteurs!

Verkoop
Sandra Visser (Apeldoorn)
08/06/2017
9

Zeer prettig contact, goede service en advies!

Service
Anoniem
07/06/2017
10

Op dit bedrijf heb ik niets aan te merken

Service
c van spronsen (rijswijk)
07/06/2017
9

fijn geholpen snel en we konden naar 2 uur onze vakantie voort zetten

Verkoop
Marcel Altink (Ugchelen)
07/06/2017
10

Graag wil ik onder de aandacht brengen dat kwaliteit, vriendelijkheid en service gewaarborgd zijn bij Toyota Wagenmaker in Apeldoorn.

Service
P. Meijer (Apoeldoorn)
07/06/2017
8

WERKZAAMHEDEN PERFECT UI9TGEVOERD, HEKLAAS WERD DE AUTO NIET SCHOON OPGELEVERD WAT BIJ ANDERE GARAGES WEL SCHIJNT TE GEBEUREN

Verkoop
tijmen veldhuis (vaassen)
07/06/2017
9

voor de vijfde maal een nieuwe Toyota gekocht bij autobedrijf Wagemaker bv te Apeldoorn, vertrouwd adres met gezellige mensen, keurig verzorgd, correct nakomen van afspraken.

Service
J.Meijer (Apeldoorn )
06/06/2017
6

Bij de aankoop van de nieuwe Toyota goed geholpen maar achteraf was dit een illusie . De verkoper kwam zijn gemaakte afspraken niet na, directie heeft het later opgelost maar het negatieve gevoel is gebleven . Verder zit betreft routeplanners oude meuk in wegen vanaf 2000 zitten er niet geheel in en vooral in buitenland is dit storend. Werkplaats medewerker verrichten prima werk.

Verkoop
Anoniem
02/06/2017
9

Het is een fijn en een vriendelijk bedrijf. Ook voor mij is het een deskundig bedrijf wat betreft onderhoud en techniek, voelt zeer fijn aan! Ga zo door.

Verkoop
Peter Jonges (Apeldoorn)
31/05/2017
8

Prettige kontakten, goede en snelle service, betrouwbaar in afspraken.

Verkoop
Anoniem
24/05/2017
10

Autobedrijf Wagemaker neemt je als klant serieus. Alle contact verloopt plezierig, uit alles blijkt de trots op het bedrijf en het product Toyota.

Verkoop
Nico Bosch (Apeldoorn)
24/05/2017
10

Goede begeleiding bij keuze auto en opties. Verkoper was enthausiast, en gedreven om een mooie auto binnen het budget en wensen te bieden. Afleverproces had wat oponthoud door miscommunicatie leasemaatschappij met de garage. helemaal tevreden over de service van verkoop en werkplaats..

Verkoop
Joop. Hendriksen. (Epe)
19/05/2017
10

Attent, een probleem wordt direct meestal zonder afspraak opgelost.
Vakkundig, vriendelijk en behulpzaam.

Service
Mevr Joke Sneep (apeldoorn)
19/05/2017
10

Receptie personeel uiterst vriendelijk. Men herkend je bij naam omdat ik de auto al jaren in onderhoud heb. Als er andere werkzaamheden zoals in mijn geval 2 nieuwe banden nodig zijn dan laat men de klant beslissen of je het bij de garage doet of elders. Kijk dat is geweldig dat men mee denkt met de klant en ook de juiste manier. Ik ben tevreden met mijn garage en hoop nog vele jaren Toyota te mogen rijden net zoals mijn vader deed.

Service
Anoniem
09/05/2017
9

Autobedrijf Wagenmaker B.V. is duidelijk en helder over gemaakte afspraken.

Service
Alex Homan (Amsterdam)
03/05/2017
8

kwam vnl voor de APK keuring maar verwacht dan wel dat een tekort aan koelvloeistof opgemerkt had kunnen worden, verder prima dealer.

Service
Anoniem
03/05/2017
10

Tijdens de aankoop werd ik op een prettige wijze geholpen. De verkoper nam alle tijd voor me en gaf bij het overdragen van de auto een goede uitleg over waar alle knoppen voor dienden.
Het jaarlijkse onderhoud wordt ruim op tijd aangegeven en dame aan de telefoon komt vriendelijk over. Mijn auto wordt netjes weer afgegeven; ik kan niet zien dat er een monteur in gezeten heeft. De factuur komt precies overeen met de opgegeven prijs voor het onderhoud. Ook de receptiemedewerker is vriendelijk. Kortom ik ben zeer tevreden over Toyota dealer Wagenmaker in Apeldoorn.

Service
Anoniem
03/05/2017
9

Goede service duidelijke uitleg en snelle afhandeling Correcte houding medewerkers plezierig om naar toe te gaan.

Service
Anoniem
03/05/2017
10

alles perfect

Service
Anoniem
26/04/2017
8

Goede dealer, werkt keurig en volgens afspraak. Goede service en vriendelijk

Service
Deenen H. (Vaassen)
26/04/2017
9

Correcte en vriendelijke behandeling tegen een goede prijs

Service
Fam Kaandorp (Vaassen)
21/04/2017
10

Zeer Tevreden goede uitleg kosten en Goede Service TOP

Service
B. Haaijer (Apeldoorn)
19/04/2017
9

Dik tevreden

Service
Jacobs (Terwolde )
19/04/2017
9

Al jaren tot alle tevredenheid klant

Service
P. Krommenhoek (Ugchelen)
19/04/2017
10

Prima service, opgeruimde showroom en werkplaats, deskundige medewerkers en prettige ontvangst. Afspraak is afspraak.

Service
W.ter Hove (Twello)
19/04/2017
8

Vriendelijke ontvangst, nette werkplaats, aandacht voor de klant

Service
Anoniem
12/04/2017
9

zeer tevreden over de uitgevoerde werkzaamheden

Verkoop
Anoniem
12/04/2017
9

een 9 is perfect!

Service
Anoniem
12/04/2017
10

Bij Toyota Wagenmaker zijn de personeelsleden deskundig, positief en communicatief. Daarnaast doen ze er alles aan om je zo snel mogelijk weer veilig op weg te helpen. Kortom niets dan lof voor deze mensen.

Service
Jaap van Brummen (Apeldoorn)
12/04/2017
9

De mogelijkheden voor het maken van een afspraak zijn helder en divers. Als er persoonlijk contact is, is dat altijd correct en gericht op dienstverlening. De kwaliteit van de werkzaamheden is goed en de netheid waarmee wordt gewerkt is uitstekend.

Service
Anoniem
05/04/2017
10

goede en vriendelijke benadering en afhandeling

Service
Jeroen Berghuis (Deventer)
05/04/2017
9

Mooi autobedrijf, schoon en netjes. Erg vriendelijk personeel. Ze geven van te voren duidelijk aan ze gaan doen en overleggen tijdig over wijzigingen. Ook denken ze erg met de klant mee en vooral dat is heel prettig.

Service
Klaas Jan Rosenberg (Apeldoorn)
05/04/2017
9

Vriendelijke correcte medewerkers, ter zake. Als je iets denkt te horen kijken ze het gelijk even na. Er wordt overlegd over reparaties en die worden ook goed uitgevoerd. Als de showroom nou wat gezelliger was geweest dan had ik een 10 gegeven. Een ziekenhuis is tegenwoordig 100x gezelliger.

Service
Miny van der Zande (Apeldoorn)
05/04/2017
9

Prettige ontvangst, vriendelijk en vakkundig personeel. Goede uitleg en advies.

Service
Huub Damoiseaux (Apeldoorn )
29/03/2017
10

Bij elk contact, Ben ik goed en volledig geinformeerd en Zijn werkzaamheden volgens afspraak uitgevoerd

Service
Mevr. Markhorst (Apeldoorn)
23/03/2017
10

De medewerkers zijn heel klantvriendelijk.
Als er wat mis is met de auto, wordt er samen naar een oplossing gekeken.
En dit hoeft dan niet meteen het vervangen van iets te zijn.
Ze zijn heel eerlijk, ze bellen altijd als de prijs veranderd en goed uitgelegd waarom.
Ook dan kan je samen nog kijken of er andere oplossingen zijn en of er iets kan wachten tot een later tijdstip van repareren.
Ik ben daar al 16 jaar klant en altijd naar tevredenheid.

Service
Anoniem
16/03/2017
8

Wagenmaker autobedrijf geeft een uitstekende service en wij zijn zeer tevreden.

Verkoop
Anoniem
16/03/2017
10

Persoonlijke service, geen verschil of je als klant least of koopt, terwijl verdienmodel toch anders is voor de dealer.

Service
Jaap van ravenzwaaij (Apeldoorn)
16/03/2017
9

Een goede service, duidelijke uitleg, wel erg duur als het om updaten van het navigatie systeem gaat. ik vind een grote beurt ook erg prijzig.

Een reserve band kopen kost bijna 500 euro, bij een onderdelen service betaalde ik 100 euro. Het verschil is dan te groot. Ik zou het prettig vinden als de dealer je ook wijst op goedkopere mogelijkheden.

Service
M. Vlot (Apeldoorn)
16/03/2017
9

Altijd word ik er netjes te woord gestaan en als het nodig is, bellen zij mij.

Service
Ruud Knol (Apeldoorn)
16/03/2017
9

Correcte afspraken, prima afhandeling, vlotte bediening

Verkoop
Anoniem
10/03/2017
9

Ik werd gastvrij ontvangen, vriendelijk en behulpzaam

Service
Marcel Altink (Ugchelen)
08/03/2017
10

kwaliteit, vriendelijkheid en deskundigheid worden goed vertaald in een aanvaardbare prijs.

Verkoop
Dhr. Regelink (Apeldoorn )
03/03/2017
10

Uitstekende service goede voorlichting en je wordt "normaal" behandeld.

Service
Anoniem
01/03/2017
8

Fijne dealer
Goede service.
Bekwaam personeel.
We waarderen dat we een lift naar huis kregen omdat de auto moest blijven voor reparatie.

Service
Dhr. W.J. Bregman (Apeldoorn)
24/02/2017
8

Behandeling en service waren goed.
Ook nu had ik weer een reparatie die aanvankelijk niet bekend was.
De hoger uitgevallen reparatie kosten vallen dan tegen.
Vind de onderhoudsbeurten vaak prijzig.

Service
Karel van der Zande (Apeldoorn)
22/02/2017
8

Keurig net bedrijf, je mag meekijken in de werkplaats en dat gaat zeer geordend. "extra"zaken worden voor uitvoering aangeboden, geen echte verrassingen. Dat is wel zo prettig. Goed werk.

Service
Anoniem
09/02/2017
10

Ik heb het gevoel dat de klant echt koning is. Ik word altijd vriendelijk onthaald. Alles wordt netjes uitgelegd en er gebeurt niets zonder overleg. De prijzen zijn reëel en ik heb niet het gevoel dat ik belazerd word.

Service
Anoniem
06/02/2017
9

Vriendelijke personeel.
Proactief wanneer je jaarlijkse onderhoudsbeurt nodig hebt.
Denken in oplossingen.

Service
mgj.jacobs (terwolde )
11/01/2017
10

Omdat alles naar behoren afgehandeld wordt

Verkoop
Anoniem
04/01/2017
10

Deze dealer is eerlijk en oprecht en geeft je het gevoel dat je erbij hoort. (Bij de grote Toyota familie)

Verkoop
Anoniem
28/12/2016
9

Prima service / deskundig personeel / zeer klant vriendelijk

Service
Anoniem
21/12/2016
9

Vriendelijke mensen en spontaan. Het is prettig binnen komen daar.

Service
rob Jeanmaire (Zutphen)
21/12/2016
9

Openheid, duidelijkheid. Het geeft een goed en ontspannen gevoel om bij het bedrijf te komen.
De technici willen je graag informeren over hun vak. En dat is erg leuk.

Verkoop
Jan Blok (Eerbek)
14/12/2016
10

alles beviel

Verkoop
sandra ruiter (apeldoorn)
09/12/2016
8

vriendelijke mensen, goede service

Service
Tijmen Veldhuis (Vaassen)
09/12/2016
9

correct handelen, duidelijke taal, vriendelijke receptie, leuke wachthoek, lekkere koffie, keurig bedrijf.

Service
Mw van Loenen (Rotterdam )
18/11/2016
8

Goede ervaringen kan met alle vragen terecht

Service
Dhr.J.W.Vos (Rheden)
26/10/2016
10

Prima garage!

Service
Erik Fiks (Apeldoorn )
26/10/2016
9

Vriendelijke betrouwbare garage. Duidelijke uitleg over de reparatie. Vooraf een duidelijk kostenplaatje. Onderdeel werd direct besteld en binnen 3 dagen gemonteerd.

Service
B.E. Jansen (Amsterdam)
19/10/2016
10

Inlevingsvermogen en klantgericht

Service
Anoniem
13/10/2016
8

medewerkers proberen zo goed mogelijk de klant van dienst te zijn

Service
sandra ruiter (apeldoorn)
21/09/2016
8

vriendelijke mensen, goede service

Service
Mevr. H. Bekel (Apeldoorn)
25/08/2016
10

Zeer goede service. Bellen altijd voor overleg. Houden alles goed bij

Service
Dhr. G.Schaatsbergen
17/08/2016
10

vriendelijkheid service en onderhoud zijn daar perfect.

Verkoop
Dhr F. Petersen (Vorden)
20/07/2016
10

Zeer prettig ,betrouwbaar, vriendelijk.

Service
Anoniem
14/07/2016
7

een zeven is voldoende, maar geeft ruimte voor evt verbeteringen.

Service
Anoniem
14/07/2016
10

De medewerkers bij Toyota zijn zeer communicatief. Ze leggen alles goed uit en denken constructief met je mee.

Service
Harmen visser (Vaassen)
14/07/2016
9

Alles verloopt volgens de planning
Men is attent
Prima bedrijf

Service
Anoniem
13/07/2016
9

Auto al meerdere jaren in onderhoud. Duidelijke communicatie vooraf wat er gaat gebeuren met prijs opgave. Bij extra bevindingen, wordt contact opgenomen. Daarnana weer een jaar zorgeloos rijden.

Service
Anoniem
13/07/2016
9

Betrokken, deskundig, persoonlijk en betrouwbaar

Service
Anoniem
13/07/2016
10

Betrouwbaar en service gericht bedrijf.

Verkoop
Anoniem
13/07/2016
10

De correcte benadering

Service
Klaas Jan Rosenberg (Apeldoorn)
13/07/2016
8

No nonsense klantenbenadering en duidelijke communicatie, niet flitsend maar wel betrouwbaar; echt Toyota dus!

Verkoop
Anoniem
06/07/2016
10

Ik werd heel plezierig geholpen. Er werd met mij meegedacht over oplossingen. Vanaf de eerste keer werd ik met mijn naam aangesproken.

Verkoop
Conny Tan (Apeldoorn )
05/07/2016
10

Vakbekwaamheid, niet opdringerig. Zeer prettige verkoper.Geeft je de tijd en ruimte om te beslissen.

Service
Anoniem
30/06/2016
10

Goede snelle service en je word er zeer prettig geholpen.

Verkoop
F.J. van Loon (Apeldoorn)
30/06/2016
10

deze garage geeft aandacht, en een luisterend oor. en er heerst een aangename sfeer.

Service
Anoniem
29/06/2016
8

Netheid, voldoet aan de verwachtingen.

Service
Gerard Kroese (Apeldoorn)
23/06/2016
8

Ik ben tevreden

Service
Anoniem
22/06/2016
7

Alles gebeurt in goede sfeer

Service
Bert Duursma (Twello)
22/06/2016
8

Prima service, goede en duidelijke informatie vooraf. Afspraken worden goed nagekomen, vriendelijk personeel.

Service
Dhr.Awolthuis (Apeldoorn)
22/06/2016
8

Wij willen alleen vaststellen. Dat de medewerkers vriendelijk zijn
En we snel waren geholpen tot aller tevredenheid!

Service
g broekers (vaassen)
16/06/2016
9

om dat ik zeer te vredenben

Service
Anoniem
15/06/2016
9

Afspraken worden nagekomen
Correct en vriendelijk behandeld
Ik heb een gevoel dat hier eerlijk en betrouwbaar wordt gehandeld.

Verkoop
E.Winterman (Apeldoorn)
15/06/2016
10

prettige behandeling

Verkoop
Anoniem
09/06/2016
10

Goed normal onderhoud. Extra onderhoud in overleg
Goed nakomen afspraken
Leen-auto bij grote beurt

Service
F.L.Pieters (Apeldoorn)
09/06/2016
9

Sinds jaren is het onderhoud van mijn auto uitstekend gelopen, tot volle tevredenheid

Service
A. Haaxman (Apeldoorn)
08/06/2016
8

Een dealer met kwaliteit en vertrouwen uitstraalt.

Verkoop
Anoniem
08/06/2016
9

Sinds aanschaf van Prius in 2006 altijd een uitstekende service ervaren.

Service
Anoniem
01/06/2016
8

Goede en duidelijke afspraak en prijsopgave

Service
Anoniem
25/05/2016
7

men is vriendelijk, de werkzaamheden worden goed uitgevoerd

Service
Anoniem
11/05/2016
9

Snelle service en vriendelijke ontvangst. Wachtruimte mag nog wat gezelliger.

Verkoop
Anoniem
11/05/2016
10

Vanaf ontvangst, oriënteren, aankoop, tot aan aflevering van de nieuwe auto hebben we het contact met de verkoper als zeer positief ervaren. We hopen dat dit in de toekomst zo mag blijven.

Service
J. v.d. Assem (Vorchten )
11/05/2016
9

prima garage met vriendelijk medewerkers.

Service
p.a van der Made (Apeldoorn)
11/05/2016
9

Accuraat vriendelijk terzake kundig

Service
mgj.jacobs (terwolde )
06/05/2016
9

Al 15 jaar klant bij Wagenmaker en al 44 jaar Toyota rijder en al 10 verschillende soorten gehad

Verkoop
Mw M. v.d. Worp / dhr W.J. Tulleken (Apeldoorn)
04/05/2016
10

Prettige medewerkers. Goede service. Met voorgaande auto's weinig / geen problemen

Service
rik mulder (apeldoorn)
04/05/2016
9

het is een fijne garage met goed personeel

Service
Anoniem
29/04/2016
10

Deze garage heeft mij heel vriendelijk geholpen om die zelfde dag (met spoed) een APK keuring te doen, terwijl ik in een naastgelegen bedrijf die dag aan het werk was. Daarbij hebben ze helder aangegeven wat ik kon verwachten en ben ik heel vriendelijk geholpen.

Service
Anoniem
29/04/2016
9

Goede sevice en jd bent geen nummer

Service
Th.J.Donker (Apeldoorn)
29/04/2016
8

tevredenheid

Verkoop
Weslie Pol (Apeldoorn)
29/04/2016
9

We zijn zeer tevreden over de manier waarop we zijn geinformeerd, te woord gestaan en de snelheid waarmee is gereageerd op onze vragen (zowel mondeling als via de mail). Erg leuk dat bij binnenkomst op een scherm een bericht was gezet: "van harte gefeliciteerd met uw nieuwe auto" en dan onze naam. Ook de uitleg over de auto was helemaal prima. Kortom, wij zijn tevreden klanten! Overigens is dit onze eerste ervaring met Toyota.

Service
Anoniem
20/04/2016
9

Prima dealer. Ik kan deze dealer absoluut aanbevelen. Al 4 auto's gekocht. steeds tevreden met afspraken, onderhoud, duidelijkheid etc

Service
Dhr. A. Hobbelink (Apeldoorn)
20/04/2016
10

Goed en eerlijk personeel,zowel de vakkundige monteurs als het Balie personeel,geen verrassingen,indien er iets extra gedaan moet worden krijg je er direkt een melding van.ben zeer tevreden.

Service
Alex (Eerbeek)
13/04/2016
8

Heldere afspraken, duidelijk opgave van kosten bij extra werkzaamheden, correctheid van receptie bij afspraak maken en de manier van welkom heten bij binnenkomst. Faciliteiten zoals internet, drinken en andere versnaperingen tijdens het wachten.

Service
Anoniem
13/04/2016
10

Goede service, ervaren personeel, behulpzaam en vriendelijk, redelijke prijzen die vooraf bekend zijn

Verkoop
Jan van Tongeren (Apeldoorn)
13/04/2016
10

Perfecte garage. Altijd een vriendelijk ontvangst bij de receptie. Men staat altijd voor je klaar. Kleine zaken worden direct afgewikkeld. Kan garage zeker aanbevelen bij anderen. Ook het garage personeel staat altijd voor je klaar.

Service
tijmen veldhuis (Vaassen.)
13/04/2016
9

ik beoordeel mijn dealer omdat ik altijd zeer correct geholpen word.

Service
Anoniem
07/04/2016
10

Deze dealer blinkt uit in service en weet verwachtingen te overtreffen.

Verkoop
Dhr.J.V.J.Hoogeveen (Epe)
07/04/2016
10

Wij zijn op een vriendelijke en beleefde manier geholpen.

Verkoop
Franz Wiese (Apeldoorn)
07/04/2016
9

Aangename ontvangst, heldere uitleg, goede presentatie vd verkoper, aangename omgeving (showroom)

Service
W. Bijlsma (Epe)
07/04/2016
9

Gezien de jarenlange ervaring met deze dealer en de uitstekende service vind ik zeer goede beoordeling verdiend. Bij zowel de service beurten als bij onverwachte vragen werd altijd teruggekoppeld.

Service
H. Zweering (Apeldoorn)
06/04/2016
10

Prima bedrijf. Uitstekende service. Snelheid. Gewerkt volgens afspraken. Vooraf prijsopgave.

Service
Mevr. C.L. Heeringa (Apeldoorn)
06/04/2016
10

goede voorlichting, prima controle van de auto, je krijgt vooraf te horen wat het kost, goede terugkoppeling en goede reparatie.

Service
de heer C. Wittekoek (Vaassen)
31/03/2016
8

Dealer is gewoon goed bezig. ik zou niet zo snel weten wat te verbeteren is.

Service
Anoniem
24/03/2016
8

Alles klopt altijd; wellicht iets te strikt.

Service
mtj van den berg (apeldoorn)
24/03/2016
4

de omgang geeft mijn een verveelend gevoel.

Service
Anoniem
09/03/2016
9

corredcte en goede behandeling

Service
B. Furth (Apeldoorn)
09/03/2016
6

Service en werkplaats is uitstekend. Kan ik iedereen aanbevelen.
De aankoopprocedure was teleurstellend.

Service
M.F.H. Willemsen (Almere)
09/03/2016
10

In verband met een auto die niet meer wilde starten op een dag dat ik in Apeldoorn was (de accu was aan vervanging toe), is er na overleg tussen mijn Toyota dealer in mijn woonplaats en deze dealer, en in samenspraak met mij, besloten in Apeldoorn zowel de accu te vervangen als de reeds in Almere geplande onderhoudsbeurt uit te voeren.
Het personeel was zeer voorkomend, dacht goed met mij mee en heeft alles keurig voor me opgelost en afgehandeld.
Niets van lof voor deze Toyota dealer!!

Verkoop
Mevr. J. van Keimpema-Meulenkamp (Ugchelen)
04/03/2016
10

Tot nu toe heel tevreden over de behandeling bij deze Toyotadealer en de medewerkers.

Service
Anoniem
02/03/2016
9

een 10 is volmaakt en er is altijd wel een puntje wat kan verbeteren. Koffie aanbieden bijvoorbeeld

Service
Anoniem
02/03/2016
10

Uitstekende behandeling, geode afspraken en zeer vakkundig onderhoud

Verkoop
P. Kerstens (Vaassen)
02/03/2016
10

super fijn geholpen

Service
M. ten Hove (Apeldoorn)
24/02/2016
9

Je wordt bij deze dealer fijn geholpen en ze zijn transparant in hun kosten.

Service
Joop. Hendriksen (Epe)
22/02/2016
10

Altijd vriendelijk en meedenkend.
Onderhoud wordt snel en vakkundig uitgevoerd.
Altijd meedenkend en bij een eventueel probleem een snelle oplossing.
Bij de aankoop van een nieuwe auto een vrijblijvende niet opdringend voorstel.

Verkoop
Anoniem
17/02/2016
10

afspraken stipt uitgevoerd...persoonlijke benadering en aandacht...prettige mensen allemaal

Service
F.Siemes (Apeldoorn)
17/02/2016
10

Doet het gewoon goed. Lijkt me betrouwbaar, ook wbt onderhoud en dat voelt beter als ik met 160 over de Autobahn jaag.

Service
J. van Straten (Apeldoorn)
17/02/2016
9

Supergarage en superservice. En dat al jarenlang!

Service
Anoniem
11/02/2016
10

Word nergens zo goed geholpen als hier.

Service
Anoniem
10/02/2016
10

Service en informatie prima op orde!

Service
Anoniem
03/02/2016
9

prima bedrijf, goede service

Service
Ad de Rijcke. (Apeldoorn.)
28/01/2016
10

De ontvangst is vriendelijk, bijna hartelijk. Je krijgt het gevoel - al weet je dat het niet zo is - dat het bijzonder is dat
men aan je auto gaat sleutelen, maar dat geeft vreemd genoeg een fijn gevoel. Je weet al wat het gaat kosten en dat
je straks weer wegrijdt in een auto die er weer even "tegen kan".

Service
E. Trip (Apeldoorn)
28/01/2016
9

Een 10 is te veel, het kan altijd beter en daarbij komt nog dat een 10 zo slijmerig.
Ik ben tevreden en dan vind ik het goed.

Service
Anoniem
27/01/2016
10

Goede service en erg klantvriendelijk.

Service
Piet van Spronsen (Apeldoorn)
27/01/2016
7

Bij mijn vorige dealer voelde ik mij gewaardeerd
Ik voelde mij daar thuis. Hier voelde ik mij min of meer verloren

Verkoop
René van bun (Apeldoorn )
25/01/2016
10

Top service

Service
Ronald Berkhoff (Apeldoorn)
20/01/2016
9

Prettige no-nonsense mensen waarmee je goede afspraken kunt maken. Hebben verstand van zaken. Geven adequaat antwoord op mijn kritische vragen. Geven advies waaraan ik werkelijk iets heb. Komen afspraken na. Tijdens wachten op onderhoud of reparatie is het prettig verblijven. Naast de koffie (die ik overigens lekker vind) is het fijn dat ook de wifi goed werkt.

Verkoop
Anoniem
13/01/2016
10

Prettige contacten met de verkoper vanaf het eerste moment rond juli/augustus 2015.
De mogelijkheid tot een proefrit inclusief informatie over de auto en een heldere offerte.
Duidelijke afspraken over het vervolg traject m.b.t. de uiteindelijke levering.
Keurige aflevering van de auto (eind december 2015) inclusief benodigde documenten.

Service
E. Fiks (Apeldoorn )
13/01/2016
9

Klantvriendelijk , betrouwbaar.

Service
Karel van der Zande (Apeldoorn)
13/01/2016
9

De beurt is juist vlot en goed uitgetvoerd.

Service
Anoniem
30/12/2015
9

Bij Toyota wagenaar altijd correct behandeld. Goed advies en komen ook je auto thuis ophalen voor onderhoud. Superrrr

Service
Dhr. C.H. van de Kamp (Apeldoorn)
30/12/2015
10

al 7 jaar klant, altijd correct geholpen

Service
Jan van der Harst (Apeldoorn)
30/12/2015
9

Ik was vandaag naar mijn dealer gereden omdat ik een week geleden een "klap "onder mijn auto hoorde. Ik schrok daarvan. Ik was ergens over heen gereden maar kon niet achterhalen waar en wat dat was. Zonder bellen naar de dealer gereden waar ik direct werd geholpen. Auto op de brug. Er was inderdaad wat lichte schade een een stang. De man die mij hielp liet het mij zien. Met de spuitbus werkte hij e.e.a. bij. Service van de zaak !!

Service
Anoniem
29/12/2015
8

We worden snel en goed geholpen

Service
A.T.N.Grijsen. (Apeldoorn)
29/12/2015
8

het was gewoon goed en correct.

Service
Anoniem
28/12/2015
9

Geen enkele klacht. Zeer tevreden. Goede behandeling en overleg.

Service
Anoniem
23/12/2015
10

altijd tevreden over de werkzaamheden die uitgevoerd worden, zeer voorkomend en vriendelijke mensen, je voelt je welkom

Service
Anoniem
23/12/2015
8

ze doen wat ze moeten doen, afspraken kloppen, communicatie is duidelijk en tijdig.

Service
Anoniem
23/12/2015
9

Goede service vriendelijk behulpzaam net ff iets meer

Service
Jan beentjes (epe)
23/12/2015
9

Uitstekend bedrijf, ik kan niet beter wensen,uiterst tevreden

Service
José Post (Apeldoorn)
23/12/2015
9

vriendelijke correcte benadering. Juiste info. Geen nieuw problemen net na een controle beurt

Service
Harry Hummel (Apeldoorn)
16/12/2015
9

Afspraak = afspraak. Zelfs de verkoper schonk de koffie al in toen hij mij zag aankomen. Niets te wensen.

Service
Harry Kluin (Terwolde)
16/12/2015
8

Klantvriendelijk en correcte behandeling

Verkoop
Joost A. Beekers (Apeldoorn)
16/12/2015
10

Betrouwbaarheid, klantvriendelijkheid

Service
Mevr. R.Maassen (Apeldoorn )
16/12/2015
9

Prima bedrijf vriendelijke persoonlijke benadering, vakmensen in de werkplaats, zeer tevreden

Verkoop
Tim Zielhuis (Apeldoorn)
14/12/2015
10

Van oriëntatie tot aflevering alles goed geregeld, vriendelijk en professioneel. Er wordt met je meegedacht en niets wordt opgedrongen. Helemaal top!

Verkoop
wolters (apeldoorn)
10/12/2015
10

Goede service, vriendelijk mensen en hulpvaardig. Eveneens goede monteurs.

Service
Anoniem
09/12/2015
10

wij zijn zeer tevreden over de goede service en klant vriendelijkheid die ons geboden wordt. gewoon Top!!!!!

Service
Anoniem
09/12/2015
10

Vanaf het maken van de afspraak tot het in ontvangst nemen van de sleutel na voltooiing van de werkzaamheden is het contact uitermate vriendelijk en professioneel. De wachttijd wordt tot een minimum beperkt en is, mede door de koffievoorziening en het gebruik van WiFi, ook uitermate plezierig.

Service
Anoniem
09/12/2015
8

ik wordt altijd goed geholpen

Service
P . Meijer (Apeldoorn)
09/12/2015
9

Alles klopt en her personeel is uiterst vriendelijk en bekwaamd

Service
Anoniem
02/12/2015
10

zowel receptie, als werkplaats zeer correct.

Verkoop
Gert Haas (Beekbergen)
02/12/2015
10

Duidelijk "klant is koning" gevoel.
Niets is teveel gevraagd en vragen worden snel en duidelijk beantwoord.

Service
Mw B. van den Brink (Apeldoorn)
02/12/2015
10

Garage Wagenmakers is voor mij een betrouwbare garage.
Correct met afspraken.
En vriendelijk.

Verkoop
P.J.M. Wolbers (Apeldoorn)
30/11/2015
7

Prettig contact

Service
Ed Toorop (Apeldoorn)
26/11/2015
10

Als langjarig "cliënt" word je "gezien", herkend en altijd vriendelijk en belangstellend te woord gestaan. Werkzaamheden worden volgens de planning uitgevoerd. Tijdens het "autoloze tijdvak" is het voor de korte termijn goed wachten, voor de iets langere wachttijd is vervoer van en naar de garage altijd te regelen.

Service
Ed Toorop (Apeldoorn)
26/11/2015
10

Als langjarig "cliënt" word je "gezien", herkend en altijd vriendelijk en belangstellend te woord gestaan. Werkzaamheden worden volgens de planning uitgevoerd. Tijdens het "autoloze tijdvak" is het voor de korte termijn goed wachten, voor de iets langere wachttijd is vervoer van en naar de garage altijd te regelen.

Service
Geke. van 't Landt-Oelen (Beekbergen)
26/11/2015
8

ja. een 8 is een prima beoordeling Er is ruimte voor verbetering en voor verslechtering Je moet niet meteen beginnen met een 10

Service
Jo Paulissen (Ugchelen)
26/11/2015
9

Deskundig, transparant én vriendelijk.

Verkoop
Erik Beverdam (Eerbeek)
25/11/2015
8

goed personeel bij de verkoop en in de garageafd.
Nemen de tijd voor je.

Service
Anoniem
23/11/2015
10

Prima garage. Leuk en vriendelijk personeel zowel bij de receptie/verkoop en werkplaats. Onderhoud wordt goed uitgevoerd.

Service
G van den Daal (Apeldoorn)
19/11/2015
9

dat is een zeer goed cijfer !

Service
Hr.J.W.Vos (Rheden (geld.))
19/11/2015
9

Word er als gewaardeerde klant behandeld!

Service
Meta Verkuijlen-Optendrees (Beekbergen )
11/11/2015
10

Vriendelijk. Goede mogelijkheid om te wachten met WiFi verbinding. Koffie is aanwezig.

Service
Anoniem
05/11/2015
10

klantvriendelijkheid en service staat hoog in het vaandel

Service
J.A Borren (apeldoorn)
05/11/2015
8

Normaal cijfer een acht over het geheel

Service
Ma A.M. van Elden (Terwi)
04/11/2015
10

Top service op hoog niveau.

Service
Aldert Kollerie (Apeldoorn)
28/10/2015
10

Omdat de service en de omgang met de klanten door het totale personeel geweldig is. De klant staat centraal en is belangrijk.

Service
Anoniem
28/10/2015
9

Een professioneel bedrijf met degelijke uitstraling waar je vriendelijk en deskundig geholpen wordt. Duidelijke prijsopgave vooraf, heldere afspraken en die worden ook nagekomen.

Service
J.C. van der Zanden (Ugchelen)
28/10/2015
10

Wij zijn zeer tevreden met de garage; worden er heel correct behandeld en Toyota is voor ons nummer 1

Verkoop
dhr Huiskamp (Apeldoorn)
22/10/2015
10

Gelijk bij binnenkomst een goed gevoel.
Verkoper heeft me prima geholpen , zonder opdringerig te zijn.
Offertes waren duidelijk en compleet.
Gewoon een heel goed gevoel.

Service
Anoniem
16/10/2015
10

goeie service vanaf het maken van de afspraak tot en met het afhalen van de auto.

Service
Anoniem
15/10/2015
8

Vanwege de goede service en de betrokkenheid van alle medewerkers

Service
A.L.M. Adams (Apeldoorn)
12/10/2015
9

Betrouwbaar, deskundig en vriendelijk

Service
Anoniem
07/10/2015
9

Duidelijke informatie over de kosten van een beurt, over extra werk wordt altijd contact opgenomen, waarbij duidelijk wordt aangegeven wat hiervan de kosten zijn. Afspraken worden altijd nagekomen.

Verkoop
Anoniem
07/10/2015
10

Klantvriendelijk, servicegericht en kennis van zaken

Verkoop
Anoniem
07/10/2015
10

een persoonlijke behandeling

Service
Pieter Kooistra (Apeldoorn)
07/10/2015
8

Prima dealer met een uitstekende service.

Service
Anoniem
01/10/2015
9

het is gewoon een goede garage

Service
R.Gill (Apeldoorn)
23/09/2015
10

Erg tevreden.

Service
Anoniem
17/09/2015
7

personeel doet zijn best voor een oplossing, maar zijn aan regels gebonden.

Verkoop
Anoniem
11/09/2015
9

Zie de hie rvoorgaande toelichting bij de aankoop onderhandelingen

Service
Anoniem
11/09/2015
9

Prima service, vlot geholpen.

Service
Ton Kruiper (Hoenderloo)
11/09/2015
10

prima dealer; vriendelijke en deskundige medewerkers.
gewoon goede service, zoals het moet zijn.

Service
W.J. Bregman (Apeldoorn)
11/09/2015
9

Zeer klantvriendelijk

Service
Anoniem
10/09/2015
10

Vriendelijk en erg klantvriendelijk bedrijf.Wij zijn dan ook meer dan 10 jaar klant.

Verkoop
Dhr. Schaatsbergen. Gerrit (Almere)
26/08/2015
10

zeer vriendelijke ontvangst, uitleg en ter zake zeer kundig in alles

Service
J.G.H.M. Daenen (Wenum Wiesel)
26/08/2015
10

uitvoerige informatie en demonstratie over airco.

Service
Anoniem
19/08/2015
9

Is betrouwbaar en zeer klantgericht

Service
Wim van Heugten (Apeldoorn)
19/08/2015
10

Ik ben erg onder de indruk van het service-niveau. Het is bijna een vreemde ervaring om zo goed als klant behandeld te worden. Ze houden je volledig op de hoogte wat er moet gebeuren aan de auto en hoeveel dat gaat kosten (helaas kost het altijd meer dan mij lief is!).

Service
Anoniem
17/08/2015
9

Goede service,vooraf een prijsopgave dus geen verassingen. Nette en correcte behandeling.

Service
Anoniem
06/08/2015
9

basis - correct / duidelijk / vakkundig (zie eerder ingevulde gegevens)!

Service
Wim de Roo (Apeldoorn)
05/08/2015
9

Hier wordt je altijd prettig geholpen door bekwame mensen, zij trachten het naar je zin te maken en denken met je mee

Service
Anoniem
29/07/2015
10

vriendelijk, ter zake kundig en transparant

Service
P.A. van der Made (Apeldoorn)
29/07/2015
9

Deskundig en vriendelijk personeel!

Service
J.A.A. Bruins (Apeldoorn)
22/07/2015
9

Tot volle tevredenheid afgehandeld.

Service
Dhr A.J. Dekker (APELDOORN)
08/07/2015
9

Zeer goede adviezen en goede kwaliteit.

Service
Anoniem
30/06/2015
10

Ik ken dit bedrijf, koop er mijn Toyota's ( Verso' en heb door de jaren heen een bepaalde relatie door gekregen.
Duidelijk in afspraken ,altijd toelichting en that´s it.

Service
Anoniem
25/06/2015
10

vriendelijke mensen, goede service

Verkoop
Anoniem
18/06/2015
10

totaal geen klachten

Service
Aart Rijndorp (apeldoorn)
17/06/2015
9

Netjes snel en vakkundig geholpen lekkere koffie Ze zorgen goed voor mijn auto

Service
Anoniem
17/06/2015
8

Tevreden over de kontakten en onderhoud auto

Service
Anoniem
17/06/2015
7

Na mijn afgelopen ervaring waar ik top ben geholpen ondanks de reperatie die moest gebeuren ,merk ik dat Toyota wat minder meegaat met de ontwikkelingen zoals storing we helpen u meteen

Verkoop
J.d.Huibers (Opheusden)
17/06/2015
10

Zeer gastvrij,goede uitleg van voor en nadelen,niet opdringerig.We rijden al Toyota vanaf 1988. Hou dit zo vol we komen graag terug.

Service
Stephan Vollenbroek (Apeldoorn)
17/06/2015
9

Dit is een allround dealer met veel kennis van zaken. Ze zijn zeer klantvriendelijk, de medewerkers beschikken over ruim voldoende empathisch vermogen. Ik kom er graag, los van de onvermijdelijke rekening:) Als alle Toyota dealers zo met hun klanten omgaan, begrijp ik goed waarom Toyoto Nederland meermalen is onderscheiden tot 'meest klantgerichte bedrijf' van Nederland. Go zo door en vergeet niet: er valt altijd wat te verbeteren!

Service
Anoniem
03/06/2015
8

werkzaamheden naar tevredenheid uitgevoerd, duurde wel erg lang. De auto is niet schoongemaakt

Service
Anoniem
01/06/2015
9

Prettige ontvangst. Goede inruilkorting.

Service
Gerard Kroese (Apeldoorn)
28/05/2015
9

Klant vriendelijk en goede service

Service
Albert van der Heijden (Apeldoorn)
20/05/2015
9

Een prettige, deskundige en betrouwbare service.

Service
Arthur Borghoff (Apeldoorn)
20/05/2015
9

Goede service, goede uitstraling. Kortom zoals het hoort.

Service
Anoniem
18/05/2015
8

Beloften worden nagekomen. Duidelijk uitleg van wat gedaan wordt en is.

Verkoop
Anoniem
13/05/2015
10

Gewoon een uitstekende garage met een geweldig product.

Service
Anoniem
13/05/2015
10

Prima dealer. Al jaren lang goede en duidelijke service. Alles wat je als klant wenst.

Service
Anoniem
13/05/2015
8

Afspraak was snel gemaakt, leenauto kosteloos verstrekt was niet helemaal schoon.

Service
Jelle Meijer (Apeldoorn )
13/05/2015
6

Ik ben nog niet tevreden over de afhandeling navigatie de onderhouds beurten zijn gewoon goed. Maar als men 24000 euro besteed aan een auto met navigatie gaik ervan uit dat het 100% in orde is. Werd aangeraden een klacht in te dienen bij het hoofdkantoor ? Reden wordt al vaker over beklaagt , veiligheid is erg afgenomen.

Service
Mevrouw Brantsma (Apeldoorn)
13/05/2015
10

Deze garage geeft mij als leek een gevoel van vertrouwen

Verkoop
Anoniem
06/05/2015
10

Gewoon een uitstekende garage met een geweldig product.

Service
Aldert Kollerie (Apeldoorn)
30/04/2015
10

Alle personeel prettig in de omgang en hulpvaardig.

Service
Anoniem
30/04/2015
10

prettige en toch zakelijk contact.

Service
A. Wolters (Apeldoorn)
29/04/2015
9

Vriendelijke mensen en goede service. Vakkundig en auto schoon opleveren kan iets beter.

Service
Anoniem
29/04/2015
9

Een 10 vind ik iets te overdreven (die geef ik alleen aan mezelf). Ik ben tevreden over de gepleegde handelingen. Deze keer heb ik, gezien de korte tijdsspanne, geen gebruik gemaakt van Wifi, maar in voorkomende gevallen kan dat ook. Trouwens, ik ben al heel lang klant.

Service
Anoniem
29/04/2015
9

Wij zijn heel tevreden met onze garage!!!

Service
Anoniem
29/04/2015
9

betrouwbaar, kundig en vriendelijk personeel

Service
Anoniem
29/04/2015
8

tevreden vanwege de snelle service en betrouwbaarheid v/h bedrijf

Service
Anoniem
29/04/2015
9

Prettige bejegening van zowel receptie, als commerciële mensen, als werkplaatsmonteurs. Vlotte afwikkeling van reparaties en een prettige plek om de wachttijd door te brengen. Heb er alle vertrouwen dat de reparaties correct en afdoende worden uitgevoerd bij deze garage.

Service
Anoniem
29/04/2015
9

Een 9, omdat ik erg tervreden ben over de dealer en een 10 wat overdreven vind.

Service
dhr B Dijkstra (Apeldoorn)
29/04/2015
8

duidelijke afspraken en prijsopgave van te voren

Service
Dhr.J. Breider (Putten)
29/04/2015
8

goede service en vriendelijke medewerkers

Service
Dhr.j.jongenelen (apeldoorn)
29/04/2015
9

deze garage doet zijn best om de klant tevreden te stellen ,door goed en vakkundig werk te leveren.

Service
Dick Pijpers (Apeldoorn)
29/04/2015
9

Bij een TIEN is er alles perfect , (dat is wel zo ) maar een uitdaging moet er blijven !

Service
F. Engelen (Apeldoorn)
29/04/2015
8

Vakkundig en goede info

Service
Gerrit.Helsloot (Eerbeek)
29/04/2015
10

goed redelijke prijs korte wachttijd

Service
G.J.Molenaar (Apeldoorn)
29/04/2015
9

plezierige ontvangst; vaste prijzen; kundigheid, betrouwbare afspraken.

Service
Hendrik Deenen (Vaassen)
29/04/2015
10

Zeer klantvriendelijk, weten van de hoed en de rand, geen nare verrassingen achteraf.

Verkoop
j g sanders (Vaassen)
29/04/2015
10

gezellig duidelijk vriedelijk

Verkoop
L.Rekker (Apeldoorn)
29/04/2015
10

Heel prettig te woord gestaan, correcte, snelle, goede afhandeling.

Service
W.L.Suk (Apeldoorn)
29/04/2015
9

zeer tevreden over de gehele gang van zaken

Verkoop
Dhr.W.ter Hove (Twello)
08/04/2015
8

De persoonlijke benadering.

Verkoop
Jaap van Ravenzwaaij (Apeldoorn)
07/04/2015
9

Prima service, op tijd geleverd, goed te woord gestaan, goede inruilwaarde oude auto. Ik wist vooraf niet dat er geen reserveband meer geleverd werd hetgeen ik een min punt vind.

Verkoop
Ria van der Meer (Hoenderloo)
26/03/2015
10

Prettige samenwerking, zeer voorkomend en erg vriendelijk. Niet alleen als je een nieuwe auto komt kopen maar altijd.
Zeer prettige garage.

Service
Anoniem
25/03/2015
9

Keurig, eerlijk en correct geholpen.

Service
Henk Rol (Apeldoorn)
18/03/2015
10

vriendelijke behandeling, goede voorlichting en prima service

Service
Anoniem
16/03/2015
9

Deze dealer is deskundig, servicegericht en heeft prettig personeel. Vooraf duidelijke afspraken, waarna er bij afwijkingen telefonisch overleg plaats vind.

Service
Dhr. Willem J. Bregman (Apeldoorn)
16/03/2015
9

vind klantvriendelijkheid, kwaliteit en service gewoon goed

Service
Henk Westerik (Apeldoorn)
11/03/2015
9

Vakkundig, betrouwbaar en vriendelijk.

Verkoop
J G Beekhuis (Apeldoorn)
11/03/2015
6

de rekening was niet zoals afgesproken

Service
j h a huisman (apeldoorn)
11/03/2015
9

zeer tevreden en zij behandelen correct

Service
Jan van Straten (Apeldoorn)
11/03/2015
9

Ze zijn zeer klantgericht, deskundig en uiterst vriendelijk.

Service
Anoniem
04/03/2015
10

Goede service. Altijd bereid een spoedreparatie uit te voeren. Vriendelijk personeel. Altijd vooraf prijsopgave

Service
Dhr H.Beekman (Apeldoorn)
19/02/2015
9

ik ben tevreden over deze dealer

Service
Rob Hilgersom (Apeldoorn)
18/02/2015
10

Bij deze dealer wordt je echt als klant behandeld en niet als nummer.

Verkoop
Anoniem
12/02/2015
9

vriendelijke mensen,kan heel goed ook met de monteurs opschieten