Beoordelingen 

599 commentaren van in totaal 599 beoordelingen
Service
J Thoe
20-09-2019
9

Altijd een prima service, zeer klantgericht bedrijf, precies wat je van Toyota verwacht.

Service
J. Haarman (Twello)
03-09-2019
10

Bij Toyota Wagenmaker word je op een nette vriendelijke manier deskundig en in overleg geholpen!Wij zijn erg tevreden over deze dealer!

Service
Jan Dekker (Apeldoorn)
03-09-2019
8

cijfer 8 betekent in het algemeen goed, maar mijn laatste ervaring was uitstekend. Met een provisorisch gerepareerde band (plugje) kwam ik na veel problemen 5 minuten voor sluitingstijd bij Wagenmaker en toen heeft men de moeite genomen om alsnog meteen een nieuwe band te plaatsen.

Service
Margreet Verhoeff
03-09-2019
8

Ik had een 9 gegeven, maar er is 1 minpunt. De werknemers roepen naar elkaar binnen de showroom, waar ook de wachtruimte voor bezoekers is ( is allemaal open), ipv naar elkaar toe te lopen en dan op normale toon met elkaar te praten.

Service
B.Tijs (Apeldoorn)
21-08-2019
9

Wordt er vriendelijk ontvangen. Er wordt naar je geluisterd, er wordt vooraf een prijsopgave gegeven. Eventuele bijzonderheden worden besproken.

Service
Cor Schotte (Berkel)
21-08-2019
9

Nette uitstraling, vriendelijk personeel en correcte uitleg over uitgevoerde werkzaamheden.

Service
Marianne de Groot
14-08-2019
9

goede communicatie, geeft vertrouwen

Service
Betsie Bronsvoort (Holten)
07-08-2019
9

Zeer klantvriendelijk en je word tijdig op de hoogte gebracht van ev. extra kosten en tijd

Verkoop
C. de Rek
31-07-2019
10

Klantgericht, vriendelijk, deskundig en afspraken worden nagekomen.

Service
Dhr.J.Jongenelen (Apeldoorn)
31-07-2019
10

Prettige garage met gemotiveerd personeel dat dit ook uitstraalt.

Service
Gerard Kroese (Apeldoorn)
24-07-2019
10

Gewoon goed, zonder toeters en bellen

Verkoop
Hr. P.H. Roterman (Apeldoorn)
23-07-2019
10

Bij Toyota Wagenmaker weet men nog wat klantvriendelijkheid is. Zeer persoonlijke klantbenadering en een perfecte service geboden. De Toyota Aygo X-play die we hebben aangeschaft rijdt trouwens heerlijk, het is een genot om in te rijden en is zuinig in het gebruik en zeer compleet voor zijn klasse. Helemaal TOP dus !.

Verkoop
J Boom (Apeldoorn)
23-07-2019
9

Prima ontvangst vriendelijk en deskundig. Voel mij er op mijn gemak.

Verkoop
M Rodijk (Vaassen)
23-07-2019
9

Service erg goed vriendelijk geholpen

Service
A.R.Kribe (Vaassen)
17-07-2019
10

Prima garage, deskundige monteurs, vriendelijk personeel. Onderhoud aan auto wordt keurig deskundig uitgevoerd.

Service
Breider
17-07-2019
8

Tevreden klant

Service
Mevr. Bosch (Apeldoorn)
14-06-2019
9

Goede ontvangst, vriendelijk personeel. Duidelijke uitleg.

Service
W.M.J. Koch (Apeldoorn)
12-06-2019
10

Ontvangst is allerprettigst, ook de telefonische contacten zijn uitermate korrekt.

Service
Stephan Vollenbroek (Ugchelen)
07-06-2019
10

Ik kan mij geen betere autodealer voorstellen dan Toyota Wagenmakers en ben daarom al jaren klant. De monteurs, verkopers, inkopers en mensen achter de receptie zijn zeer klantvriendelijk en kennen mij zelfs bij de voornaam. Top service!

Service
Ronald van Esch (Apeldoorn)
07-06-2019
10

We hebben 3 Toyota’s in kan gezin en tot nu toe hebben we bij aankoop, onderhoud, garanties en service alleen maar buitengewoon positieve ervaringen.

Service
joke sneep (apeldoorn)
05-06-2019
10

Eerlijk. Rechtdoorzee. Betrouwbaar. Houd zich aan afspraken. Niet te beroerd om even een andere ruitenwisser te plaatsen of een nieuwe telefoon in te stellen. Zeer klantgericht.

Service
Jeroen H (Apeldoorn)
05-06-2019
9

Uitstekende service , toen mijn Toyota de 3 jaar beurt kreeg hebben ze zonder kosten beide koplampen vervangen en het kantelmechanisme van mijn navigatie. Niks anders dan lof. Nu 8 jaar verder en nog steeds zeer tevreden.

Service
A. Klein Middelink (Apeldoorn)
05-06-2019
10

Prima persoonlijke service

Service
Henny Horselenberg (Apeldoorn)
31-05-2019
9

correct geholpen, zeer vriendelijke receptie.

Service
Mevrouw Boks (Lieren)
31-05-2019
9

Prima service, vriendelijk baliepersoneel

Service
P.W. Slijkhuis (Apeldoorn)
24-05-2019
5

Bij gebruik van een leaseauto ga je er van uit dat alle kosten bij de leasemaatschappij liggen. wanneer er reparaties worden uitgevoerd welke volgens de dealer niet voor de leasemaatschappij zijn maar voor de bestuurder dan zou het fijn zijn dat de kosten vooraf worden kenbaar gemaakt, zodat je kan kiezen om de reparatie wel of niet uit te voeren. Zeker wanneer je twijfelt over de aard van de reparatie.

Service
Jack Pesik (Beekbergen)
17-05-2019
7

Over het geleverde werk ben ik doorgaans tevreden, maar een enkele keer heb ik ervaren dat de rekening voor de verrichtte werkzaamheden te hoog waren.

Service
Paul Noija (Apeldoorn)
10-05-2019
10

Ik ben buitengewoon tevreden over de wijze waarop mijn aankoop tot stand kwam.

Service
Ja van den Hoff (Eerbeek)
08-05-2019
10

Een fijn auto bedrijf

Service
Dick Pijpers (Apeldoorn)
03-05-2019
9

Omdat er altijd "verbetering " mogenlijk moet zijn ! :-)

Service
A. van Pruissen
03-05-2019
8

Goede service en afspraken worden nagekomen.

Service
M.C. de Poel
24-04-2019
10

Eerlijke en betrouwbare voorlichting. Prettig personeel en al ruim 20 jaar een zeer tevreden klant.

Service
H. Spit (Apeldoorn)
24-04-2019
8

Gemak bij afspraak maken, vriendelijke en correcte ontvangst. vaste en vooraf meegedeelde prijsafspraak, correcte uitvoering werkzaamheden. Er wordt op het belang van de klant gelet.

Service
John Ferwerda (Apeldoorn)
24-04-2019
9

goede service, spontane verkopers

Service
mgj.jacobs (Terwolde )
24-04-2019
10

we vinden het een prima garage

Service
Dhr F J van Loon (Apeldoorn)
24-04-2019
10

medewerkers zijn beleeft, en zeer correct.

Service
Dhr. A.Hobbelink (Apeldoorn)
18-04-2019
10

Betrouwbare en vakkundige dealer.

Service
J.van den Berg (Apeldoorn)
10-04-2019
8

Prima garage, goede uitleg over kosten en werkzaamheden, goede wachtruimte met koffie en thee, ben zeer tevreden.

Service
S (Apeldoorn )
10-04-2019
9

Prima geholpen.

Service
Cor van Dronkelaar (Hoenderloo)
10-04-2019
10

Fijn geholpen.

Service
Ben Berst (Apeldoorn)
10-04-2019
9

Ik rij al meer dan 30 jaren Toyota en ben zeer tevreden over deze garage. Je wordt altijd correct geholpen, als er iets is overleggen we samen hoe de eventuele problemen kunnen worden opgelost.

Service
Sander Israels (Apeldoorn)
09-04-2019
10

Een goede garage die niet duur is.

Service
Eddy (Vollenhove )
09-04-2019
10

Top garage.

Verkoop
Jaap van Tongeren (Apeldoorn)
06-02-2019
9

Vriendelijke mensen, die luisteren naar wat klanten belangrijk vinden. Heldere en snelle communicatie, afspraken worden nagekomen.

Service
Tamara Bisseling (Ugchelen)
01-02-2019
9

Afspraken worden nagekomen, informatie is correct.

Verkoop
Mariëlle Walter (Apeldoorn)
01-02-2019
9

Het is een makkelijk bereikbare dealer. Toegankelijk personeel, weinig poespas, prima service en communicatie.

Service
M. ten Hove (Apeldoorn)
01-02-2019
10

Fijn autobedrijf waar ik altijd vriendelijk wordt geholpen. Alles wordt altijd van tevoren overlegd en ze zijn zeer transparant.

Service
Jan Haarman (Twello)
01-02-2019
9

We zijn erg tevreden over de prettige en uiterst correcte samenwerking met Toyota dealer Wagemaker Apeldoorn!

Service
G. Resseler (Beekbergen)
25-01-2019
9

een uiterst profesioneel bedrijf met zeer prettige medewerkers

Service
Adri van ‘t Hof (Epe)
18-01-2019
9

Prettige ontvangst. Leestafel, prima koffie en/of thee. Ruime keuze lektuur. WiFi, servies; geen plastic bekertjes of roerstaafjes. Toyota waardig. Goede verlichting en goede stoelen

Service
Dhr. A. Bakker (Heerde)
18-01-2019
9

Wij hebben onze (nu al 3e) Toyota nieuw bij Wagenmaker gekocht en deze wordt ook door hen onderhouden. Wij rijden niet heel veel (ca 10.000 p/j) en laten 1x per jaar een controle/reparatie beurt uitvoeren. Deze gaat altijd volgens afspraak en de kosten zijn acceptabel (en vooraf duidelijk). Verder krijgen we waardevolle adviezen over ons autogebruik en vooraf informatie over mogelijke in de toekomst uit te voeren vervangingen /werkzaamheden, dit alles door een prettige receptie en met goede koffie. Voor ons is Wagenmaker een prettige en betrouwbare Toyota dealer.

Service
Erik Fiks (Apeldoorn)
16-01-2019
10

Wordt altijd correct te woord gestaan. Reparaties worden keurig uitgevoerd. Van te voren een prijsopgave van de eventuele kosten. Ook een correctie als er minder tijd nodig was voor de reparatie.

Service
Marjolein Engbers
16-01-2019
9

Voor mij is betrouwbaarheid erg belangrijk. Ik hou van een auto waarin ik me veilig kan voelen, en waar ik van op aan kan. Toyota Wagenmaker zorgt er voor dat ik een betrouwbare veilige auto heb, op een betrouwbare en klantgerichte manier.

Verkoop
Mevr. J. Angel en Dhr. P. Hoogland (Apeldoorn)
16-01-2019
10

Het begint al bij binnenkomst. De receptioniste heet je van harte welkom, is zeer enthousiast, vrolijk en energiek. Dat is een zeer belangrijk visitekaartje voor de showroom.Daarna uitstekend geholpen, zeer uitgebreid gesprek gehad waarin hij ons heel enthousiast heeft gemaakt voor de aanschaf van onze nieuwe Toyota CHR. Hij heeft alles zeer goed uitgelegd en nam zeker alle tijd. Ook bij het afleveren was het een speciaal moment. De auto stond onder een laken en ik kreeg een bloemetje. Daarna nogmaals alle uitleg gekregen en we werden na een aantal dagen gebeld hoe de auto beviel. Een klasse zaak! Ook al het andere personeel erg aardig, van showroom tot werkplaats, als men je tegenkwam werd je vriendelijk begroet.

Service
Mevr. J. van den Burg-Weenk (Apeldoorn)
09-01-2019
10

Laat niets te wensen over, zeer tevreden, iedereen is even voorkomend.

Service
A. Kribbd (Vaassen)
09-01-2019
10

Zeer vriendelijk personeel, snelle en prima service en uit oering van de auto beurt. Navigatie werd er nog netjes up gedate. Tijdens het wachten op de beurt, stond er Kerstcake, koekjes en koffie klaar. Zeer tevreden.

Service
Steenbergen (Epe)
04-01-2019
10

Na vele jaren Honda rijder geweest te zijn en erg tevreden was over de honda dealer nu de overstap gemaakt naar een Toyota Urban Cruiser , en daardoor ook overgestapt op de Toyota dealer , echt alles was prima , goed ontvangst , goede uitleg , en de prijs was zelfs goekoper als afgesproken , reden ze konden de ruitenwisser vloeistof niet bijvullen omdat deze nog vol zat , dus na jaren Tevreden Honda , nu ook heel erg tevreden over de Toyota en de bij behorende dealer , Top.

Service
Bert Kaandorp (Vaassen)
04-01-2019
10

Zeer goede service en vriendelijk personeel

Service
mevr. J.W.Eleveld- Zoete (Apeldoorn)
04-01-2019
10

Wij zijn heel tevreden over ons autobedrijf!

Service
Dhr. Vlooswijk
04-01-2019
9

Prettige medewerkers, duidelijke communicatie, goede adviezen en vakkundig uitgevoerde werkzaamheden.

Service
Rob Hilgersom (Apeldoorn)
04-01-2019
9

Uitstekende service door uiterst vriendelijk en voorkomend personeel

Service
Dhr.J.W.Vos (Rheden)
19-12-2018
9

Prima garage ,prima service!

Verkoop
Manon (Emst)
19-12-2018
10

Mooi bedrijf met fijne mensen die adviseren. Vriendelijk geholpen en een perfecte aflevering.

Service
Tieme Platje (Epe)
19-12-2018
10

Alles klopt..prima service..prima ontvangst

Service
Joost A. Beekers (Apeldoorn)
19-12-2018
10

Uitstekende dealer, zeer klantvriendelijk.

Service
Ad v Schaik
14-12-2018
9

Prima service, prettig personeel, aangename wachtruimte met goede koffie

Service
J.A.B. Bekking
14-12-2018
9

Zeer klantvriendelijk, zeer goede service. Ook weinig onkosten aan onze auto,s.onze ervaringen zijn erg goed.

Verkoop
Bea Kruize (Epe)
13-12-2018
10

Prettige service en zeer goed geholpen.

Verkoop
GA Polman (Apeldoorn)
13-12-2018
10

Goeie service

Service
JJJ de Koning (Apeldoorn)
07-12-2018
9

-

Service
H.Deenen (Vaassen)
07-12-2018
9

Vriedelijk en goed.

Service
Jaap van Ravenzwaaij (Apeldoorn)
05-12-2018
10

Vriendelijk personeel, correct met afspraken, juiste prijs opgave.

Service
Mw. W. koch (Apeldoorn)
05-12-2018
10

Zowel telefonisch als persoonlijk contact is uitstekend.Er wordt oplossingsgericht meegedacht.Service is prima.Kortom, geen enkele klacht, slechts lof!

Service
Dhr.A.Wolthuis (Apeldoorn)
05-12-2018
10

Ontvangst prima direct geholpen,koffie en eenkrantje op de leestafel dan gaat de tijd snel.tevens de diverse nieuwe mobielen bewonderd.conclusie uitstekend bedrijf.

Service
Bob Oortwijn
05-12-2018
8

Accuraat, vriendelijk en snelle service

Service
Gerco Reijnders (Apeldoorn)
05-12-2018
10

Klantvriendelijk, vooraf en achteraf goed geïnformeerd.

Service
L.C.A.van Zadel (Oostzaan)
30-11-2018
8

Klantvriendelijkheid en deskundigheid.

Service
Ed Toorop (Apeldoorn)
29-11-2018
9

Als "cliënt" word je herkend en gekend. Contacten zijn zowel formeel als informeel, altijd vriendelijk en vanuit interesse. Service is prima en zelfs "klaar terwijl je wacht" is plezierig...

Service
Peter (Apeldoorn)
23-11-2018
9

Zeer zorgvuldig, communiceren goed. Wat veel procedures vanuit Toyota.

Service
Henk
23-11-2018
8

Netjes maar teveel zelfingenomen verkopers in dure pakken.

Service
Karel (Apeldoorn)
23-11-2018
9

Mijn ervaringen zijn altijd goed geweest. Ik mag graag even meekijken in de garage, mannen met de vuile handen gaan daar goed mee om. Uitleg en achtergrond als nodig. ( ik doe dat liever dan kofie drinken :-) Wat mij betreft Prima!

Service
Henk Zweering I (Apeldoorn)
23-11-2018
10

Uitstekend bedrijf.

Service
Henk van K (Apeldoorn)
23-11-2018
9

Netjes, transparant, aanbod nieuwe en occassions, informatie , klant / service georiënteerd.

Service
Van Dronkelaar (Apeldoorn)
14-11-2018
10

Was prima.

Service
Mevr.Tjaan Brands (Apeldoorn)
02-11-2018
8

Een rusrige omgeving met een prettige gastvrouw.De wachtruimte met goed meubilair,leesmateriaal en lekkere koffie.

Verkoop
Mevr. Karin Hartgers (Apeldoorn)
02-11-2018
9

Wij werden met open armen ontvangen, kregen alle tijd om de auto te bekijken de verkoper was zeer vriendelijk en kon ons op alles een antwoord geven. Ook de aflevering was een leuke gebeurtenis.

Service
Rick Marsman (Harderwijk)
29-10-2018
8

Onderhoud en APK, prima afspraken gemaakt, netjes te woord gestaan en prima voorzieningen tijdens het wachten.

Service
Jack Pesik (Beekbergen)
29-10-2018
8

Goede service, vriendelijk personeel.

Service
Erik Beverdam (Eerbeek)
29-10-2018
8

Prettige en persoonlijke benadering en er wordt met je mee gedacht.De kennis van de te verkopen auto's is prima.

Service
Lied (Vaassen)
29-10-2018
10

Goede service en kennis

Service
Kevin Downham (Apeldoorn )
18-10-2018
10

Alles volgens afspraak en zoals afgesproken.

Service
R.Visser (Apeldoorn)
17-10-2018
8

Als je vaker in gesprek komt of bent met Toyota Apeldoorn en dat vindt je goed,ga dan niet ergens anders winkelen.

Service
A. Spanjersberg (Putten)
17-10-2018
8

Goede en fijne mensen die je goed helpen.

Service
Cor van Dronkelaar (Apeldoorn)
11-10-2018
10

Ik ben zeer tevreden.

Service
Dhr. J.v.d.Assem (Vorchten)
26-09-2018
10

Vriendelijk, correct en duidelijk en het werk lijkt goed.

Service
Dhr. G. den Adel (Epe)
26-09-2018
10

Ik ben uiterst tevreden over dit autobedrijf het klikte al heel snel en voor mij kan het niet beter.

Service
Dhr Kolk (Apeldoorn)
21-09-2018
2

Geen interesse in de klant en zijn probleem. Totale desinteresse en mijn probleem afdoen met: op een boinkje wordt uw auto niet afgekeurd voor de APK meneer.

Service
Dhr verbruggen (apeldoorn)
13-09-2018
8

Hartelijke ontvangst, duidelijke afspraken, die ook worden nagekomen.

Service
J.A.A. Bruins (Apeldoorn)
13-09-2018
9

Zeer tevreden over de behandeling en afhandeling van de schade aan mijn auto.

Service
Boom (Klarenbeek )
13-09-2018
10

Ben heel tevreden over wagenmaker

Service
Cor de Bruijn (Apeldoorn)
13-09-2018
10

Het complex ziet er goed en verzorgt uit en de wachtruimte is comfortabel.De ontvangst door de receptie is zeer vriendelijk en het aanspreekpunt voor eventuele vragen en klachten is vakkundig.

Service
F.L.Pieters (Apeldoorn)
12-09-2018
10

Goede afspraken, informatie, servicebeurt correct, geen verder gezeur.

Verkoop
Stouten (Apeldoorn )
12-09-2018
10

Eerlijk en betrouwbaar.

Service
Anne Marie Pama (Apeldoorn)
06-09-2018
9

Netjes en keurig behandeld

Service
P.A van der Made (Apeldoorn)
05-09-2018
9

Vriendelijke ontvangst en bekwaam personeel.

Service
Jan Visser (Apeldoorn)
05-09-2018
10

Prima service. Klantvriendelijk. Meedenken met klant.

Service
Anne Mulders (Apeldoorn)
05-09-2018
9

ben al jaren een trouwe en zeer tevreden klant. Autobedrijf Wagenmaker is een zeer klantvriendelijke bedrijf. Servicegericht. Bij een kleine beurt kan ik altijd in een klein vergaderkamertje werken. En uiteraard lekkere koffie. Mijn navigatie wordt ook altijd geupdated!

Service
Dhr.j.Jongenelen
31-08-2018
9

Prima betrouwbaar bedrijf. Klantvriendelijk. Goed opgeleide monteurs.

Service
H.Hoogeveen (Almelo)
29-08-2018
10

Als je in het zeldzame geval van pech met je Toyota Prius, in de buurt van Apeldoorn strandt, dan redt Wagenmaker B.V. je snel uit de brand. Hulde aan de uitstekende service!

Service
Henk Duivenvoorde
29-08-2018
10

De correcte behandeling zowel als persoon al het onderhoud van mijn Toyota Auris Hibride

Service
Douwe Heemsbergen (Apeldoorn )
23-08-2018
9

Perfect geholpen

Service
JA van den Hoff (Eerbeek)
22-08-2018
10

Een goede garage

Service
A.C.Kant (Apeldoorn)
22-08-2018
8

Tevredenheid

Service
C. Schotte
22-08-2018
9

Ik geef geen 10 (volmaakt) maar was ook prettig dat fietsen klaarstonden om naar het centrum te gaan.

Verkoop
John van Heiningen (Apeldooirn)
15-08-2018
9

Uitstekende begeleiding en zorg

Service
Mevr. Mulder
15-08-2018
10

Prima service, duidelijk in prijs afspraak. Gewoon goed geholpen.

Service
Ak Kuiper
08-08-2018
10

Het auto bedrijf Wagenmaker straalt service en betrouwbaarheid uit!Wat voor klanten van mijn leeftijd zeer belangrijk is!!

Service
Martin Burgers (Apeldoorn)
08-08-2018
9

prima garageprima dealercorrect en vriendelijke medewerkers

Verkoop
Smit
07-08-2018
10

is alleen gebaseerd op de aanschaf en aflevering

Verkoop
Dhr. G. P. Faber (Apeldoorn)
02-08-2018
10

Goede ontvangst het een en ander duidelijk uitgelegd, en prima service.

Service
Ben Berst (Apeldoorn)
26-07-2018
9

Ik rij al meer dan dertig jaren Toyota en ben altijd correct behandeld. Ook de monteurs zijn klasse. De mensen zijn vriendelijk en behulpzaam en adviseren indien nodig. Ik ben uiterst tevreden.

Verkoop
dhr. H. van den Noort (Apeldoorn)
19-07-2018
9

klantvriendelijkheid en service

Verkoop
A. Klein Middelink (Apeldoorn)
18-07-2018
10

Prima service, snel aan de beurt.Persoonlijke benadering je bent geen nummer

Service
Rinus Jacobs (Terwolde )
18-07-2018
9

Al jaren tevreden klant

Service
Elkana Oosterveen (Heerde)
12-07-2018
9

Net ontvangst, goede sfeer, keurig nette uitstraling, gratis gebruik van wifi en koffie/thee faciliteiten, erg servicegericht.Mijn Aygo is maandag 2 juli voor de eerste jaarlijkse beurt geweest. 's Morgens ingeleverd, leenfiets meegekregen om naar het werk te kunnen en 's avonds stond de Aygo weer netjes op de plek om mee te nemen. Geen op of aanmerkingen. Echter bleef mijn (lease)auto olie lekken en is er een en ander op onze oprit gevallen. Na een week bleef deze nog steeds lekken en ging ik, zonder afspraak, langs bij de dealer. Er werd direct naar gekeken, met 20 minuutjes was het probleem opgelost en kon ik mijn weg weer vervolgen. Er is zelfs een afspraak gemaakt om de oprit bij ons thuis schoon te maken. Uiteindelijk geen gebruik van gemaakt omdat mijn man de stoep inmiddels zelf had schoon gemaakt. Wat een service!

Verkoop
Ingrid Heidebrink
11-07-2018
10

Reeds 11 jaar klant bij autobedrijf Wagenmaker en altijd naar alle tevredenheid geholpen. Ik heb een top auto (Prius) bij een top garage.

Service
Altink (Ugchelen. Apeldoorn)
11-07-2018
10

Kwalitatief zeer goede Toyota dealer. Zoals het hoort!Prima!!

Service
José Post (Apeldoorn)
11-07-2018
8

In de garage-werkplaats veel vertrouwen....ik weet niet of ik een andere auto bij u zou kopen gezien laatste ervaring. geen vertrouwen in de verkoper

Service
Jaap Ruseler (Apeldoorn)
10-07-2018
9

Ik ben een blije Toyota rijder en Wagenmaker BV zorgt voor goed onderhoud van de auto en er heerst een prettige sfeer.

Service
Cor van Dronkelaar (Apeldoorn)
09-07-2018
10

nogmaals uitermate tevreden

Verkoop
Jaap Wiedemeijer (Wageningen)
09-07-2018
9

Gedurende vele jaren altijd zeer correct en volgens afspraken behandeld.

Service
kruize (heerenveen)
09-07-2018
8

dat ik direct ben geholpen dat is 1 pluspunt voor deze dealer . daar kunnen sommige dealers van dit merk nog veel van leren vooral vestiging den haag van dit merk

Service
Van Tongeren (Apeldoorn )
09-07-2018
10

Prettig bedrijf en vriendelijke personeel

Service
Frank (Apeldoorn)
09-07-2018
9

Vriendelijk duidelijk en afspraak is afspraak

Service
Ronald van Esch (Apeldoorn)
27-06-2018
10

Een verademing als het aankomt op persoonlijke aandacht. Flexibiliteit. Klantvriendelijkheid en service.

Service
Wouter van Esch (Apeldoorn)
27-06-2018
9

Zeer vriendelijke medewerkers, en ik word uitstekend geholpen. Men doet gewoon dat beetje extra wat je bij de concurrentie soms mist.

Service
Dhr.J.W.Vos (Rheden)
20-06-2018
9

Ik kom al jaren bij dit bedrijf,tot grote tevredenheid.

Service
E.mesker
20-06-2018
10

Top garage

Service
Marnix
20-06-2018
8

Vriendelijk personeelDenken met je meeZijn eerlijk en betrouwbaarDenken vanuit de klant.

Verkoop
Bert Hazelaar (Apeldoorn)
20-06-2018
10

Correcte klantbehandeling

Service
Klaas Jan Rosenberg (Apeldoorn)
18-06-2018
8

Duidelijke afspraken, geen onduidelijkheden. Je wordt echt behandeld als klant maar wel is het zo dat als ze iets vinden dat ze niet direct kunnen verklaren ze vragen of er soms "recent iets met de auto is gebeurd". Zeg dan eerst wat er is geconstateerd en vraag de klant of deze enig idee heeft wat dit veroorzaakt kan hebben.

Service
W. Bijlsma (Epe)
18-06-2018
9

In alle jaren dat ik al bij Autobedrijf Wagenmaker B.V. kom heb alleen maar goede ervaringen gehad.Zodra er afwijkingen in de afgesproken werkzaamheden optraden ben ik daar direct over ingelicht.

Service
P. Meijer (Apeldoorn)
13-06-2018
9

Zeer betrouwbaar,vriendelijk, behulpzaam en adequaat

Service
Dhr. E.H.Doyer (Lochem )
13-06-2018
8

ben tevreden met de geboden service en heb geen op of aanmerkingen , men is vriendelijk en behulpzaam !

Service
mevr. E.M. Kerkhof (Apeldoorn)
07-06-2018
10

zeer vriendelijke mensen, staan meteen voor je klaar, beantwoorden je vragen eerlijk.heel klantvriendelijk

Verkoop
Paul Noija
06-06-2018
9

Gewoon keurige klantbenadering

Service
Dhr. W. Roelofsen (Apeldoorn)
06-06-2018
5

De aanschaf van deze Toyota verliep uitermate prettig, vooral door een hoge mate van productkennis bij de verkoper. Met de werkplaats zijn mijn ervaringen ronduit slecht. Binnen 58.500 km zowel een linker als een rechter achterwiellager vind ik zeer onwaarschijnlijk. Temeer omdat een defect wiellager bij het rijden gehoord moet worden. Ik heb beide keren niets gehoord. Ik heb het gevoel bedonderd te zijn geweest met twee dure onnodige reparaties.

Service
Timmerman (Apeldoorn)
01-06-2018
9

Goed, degelijk en betrouwbaar

Service
th.j.donker (apeldoorn)
01-06-2018
9

zeer tevreden

Service
Albrecht dekker (Apeldoorn)
28-05-2018
9

Net aardig en betrouwbaar

Service
Dijkstra (Twello)
24-05-2018
9

Goede service, duidelijke afspraken en correcte behandeling.

Service
Jelle Meijer (Apeldoorn)
23-05-2018
4

Heeft te maken hoe de behandeling / service na het betalen van een nieuwe auto.Eerder vermeld dat de routeplanner totaal achterhaald was, maar dat moest ik maar oplossen.De vraag van mij is nu wordt het echt door gegeven, nooit enige reactie ontvangen

Service
Verkade (Apeldoorn)
16-05-2018
9

Fijne dealer, afspraak maken goed, fijn contact met receptionist en gratis leenfiets. Kostenopgave van bijzonderheden en zelfde dag weer klaar! Alleen even wassen had ik gewaardeerd bij uitgave van > EUR 500,-

Verkoop
John Ferwerda (Apeldoorn)
16-05-2018
10

Spontaan, vriendelijk, goede service

Service
Kevin Downham (Apeldoorn )
14-05-2018
10

Keurig behandeld en netjes op tijd extra werkzaamheden eerst overlegd.

Service
Dhr.W.ter Hove (Twello)
08-05-2018
8

Nette entree, vriendelijke ontvangst, keurig showroom.

Service
Gerda Klooker (Apeldoorn)
02-05-2018
7

Prima, alles is op afspraak.

Service
Dhr. W.F. de Roo (Apeldoorn)
02-05-2018
9

Wordt altijd vriendelijk ontvangen en geven bij vragen altijd een goed advies

Service
Dhr. A. Hobbelink (Apeldoorn )
26-04-2018
10

Mooie schone goed werkende garage en afspraken worden nagekomen.zeer vriendelijk ontvangst en een mooie wachtruimte met goede koffie of iets anders.

Service
Peter Dullaert (Epe)
26-04-2018
9

tevreden klant

Service
Stephan Vollenbroek (Apeldoorn)
25-04-2018
10

Toyota Wagenmakers, the best a man from Apeldoorn can get!

Service
Mevr. Markhorst
25-04-2018
9

Medewerkers zijn heel vriendelijk.Ze geven een prijsopgave en als er wat anders aan de auto gedaan moet worden, wordt er eerst met mij overlegt.Als iets in de prijzen gaat lopen, dan kijken ze samen met mij naar een eventuele andere oplossing of uitstelling als dat mogelijk is. Auto wordt altijd netjes afgeleverd.Ik kom er al 18 jaar en ben een heel tevreden klant.

Service
ike, g.r. (apeldoorn)
25-04-2018
8

10 = volmaakt ; 9 bijna ; 7 te laag

Service
Lilian Haak (Apeldoorn)
18-04-2018
9

Deze garage is altijd netjes, doet wat men beloofd, correct en klantgericht.

Service
Jack Pesik (Apeldoorn)
18-04-2018
8

Vriendelijk personeel, en vooralsnog ziet de service er goed uit. Ik ben nog enigszins terughoudend met mijn oordeel, aangezien het pas de eerste keer is dat ik mijn auto bij deze garage in onderhoud heb gebracht.

Service
dhr. W. Belgraver (Apeldoorn)
18-04-2018
8

Een 8 is een mooi cijfer. Hoger hoeft niet en suggereert bijna perfectie. Dat is nooit ergens zo.

Verkoop
Carla Spaans (Apeldoorn)
12-04-2018
10

Klantvriendelijk, men had alle tijd, er werd naar mijn wensen geluisterd, kreeg daarin goed advies en heb naar aanleiding daarvan zelf de juiste keus kunnen maken.

Verkoop
Ed de Regt (Eerbeek)
12-04-2018
8

Op een nette manier ontvangen keurig geholpen. Alleen 1 minpuntje maar dan van Toyota.Mijn Aygo heeft sportvelgen met speciale bouten met ring voor lichtmetaal. Bij het reservewiel met de stalen velg zitten geen bouten om wiel te bevestigen. Hier behoort een bout te zijn zonder de ring.

Service
Dhr.L.C.A.van Zadel (Oostzaan)
09-04-2018
9

Wagenmaker is een prettige dealer, die deskundig en vriendelijk personeel heeft.

Service
Piet Schalkx
05-04-2018
9

Als ik een probleem heb met mijn auto bel ik op word ik correct te woord gestaan leg mijn probleem voor als het nodig is kan ik gelijk komen of anders wordt voor de volgende dag een afspraak gemaakt. En krijgt je te horen wat de mankementen zijn en wat het kost. Dat is voor een klant prettig duidelijkheid en eerlijkheid.

Service
Dick Pijpers (Apeldoorn)
21-03-2018
9

Prima bedrijf ,klantvriendelijk en deskundige medewerkers .Waarom dan geen 10? Er moet wat te wensen overblijven .!

Service
M.Schuilenklopper (Apeldoorn)
07-03-2018
8

Een bedrijf waar iedereen tijd voor je maakt en wanneer je nog vragen hebt word dit zeer duidelijk uitgelegd . Je weet op voorhand wat je kwijt bent en mocht dit onverhoopt veranderen dan word je hier vooraf duidelijk , waarvoor /waarom en ook met advies van op de hoogte gesteld.

Service
J. van den Assem (Vorchten)
07-03-2018
9

Tevreden over deze dealer. Goede prijsindicatie over kosten, duidelijke info en afhandeling.

Service
Karel (Apeldoorn)
07-03-2018
9

klopt volgens opgave, werk goed uitgevoerd,

Service
c.laamers (Twello)
28-02-2018
8

Ik ben veder te vrede over Toyota , alleen kan de wacht wel wat korte vooral omdat je al een afspraak had .

Service
Mevr. Y. Boersma
28-02-2018
10

Al jarenlang, tot volle tevredenheid, klant bij dit autobedrijf.

Service
Dhr. Haarman (Twello)
14-02-2018
9

Goede en keurige afhandeling volgens afspraak!

Service
Ricco van den Hoorn (Vierhouten)
07-02-2018
9

Eindelijk een autobedrijf waar je weer klant bent. Goede ontvangst, prettige wachtruimte en deskundig (receptie) personeel. De onderhoudsbeurt is naar volle tevredenheid uitgevoerd samen met de melding een paar aandachtspunten voor de (nabije) toekomst. Na een paar slechte ervaringen bij collega dealers kan ik mijn auto eindelijk weer met een gerust hart achterlaten, ik kom zeer terug!

Service
D. van Eyden (Apeldoorn)
06-02-2018
9

Het is in mijn mening een prettig, eerlijk en vakkundig bedrijf. Ik ben er goed geholpen. Meedenkend en adviserend over benodigd onderhoud en waar in de toekomst rekening mee te houden. Zo weet je precies waar je aan toe bent. Werkzaamheden zijn goed uitgevoerd met net dat beetje extra aandacht. In mijn optiek past deze dealer heel goed bij het imago van Toyota. Betrouwbaar en kwaliteit voorop. Zeer tevreden!

Service
Erik Fiks (Apeldoorn)
24-01-2018
10

Klantvriendelijk; Eerlijke prijsopgave; Netjes bellen of er onderdelen vervangen mogen worden zoals ruitenwissers, lampjes. Auto is weer netjes, schoon afgeleverd.

Verkoop
dhr grijsen (apeldoorn)
24-01-2018
8

Correcte punctuele vriendelijke behandeling

Service
N. Van Bruggen (Hoe der.oo)
03-01-2018
10

Omdat vriendelijk en prettig geholpen ben

Service
Anoniem
28-12-2017
9

kan goed met het personeel omgaan

Service
Dhr. C.H. van de Kamp (Apeldoorn)
27-12-2017
10

goed tevreden correct geholpen

Service
Anoniem
21-12-2017
8

Prima service en aardige mensen

Service
Anoniem
20-12-2017
7

Ben tevreden over de dealer. Deze keer bij het vervangen van de voorruit zijn de beschermkappen van de A zuil niet helemaal goed teruggeplaatst. Dit zal ongetwijfelt nog kosteloos worden gecorrigeerd de komende dagen.

Service
Anoniem
13-12-2017
8

Prima zaak. Correcte,duidelijke behandeling.

Service
tijmen veldhuis (vaassen)
12-12-2017
9

prima bedrijf, correcte afhandeling en nakomen van afspraken, vriendelijke receptie en goede koffie.

Service
Anoniem
07-12-2017
10

Werd meteen geholpen. Kon met eigen ogen zien wat er aan de hand was. Werd ook geholpen tijdens pauze. Wachttijd was zoals aangegeven.

Service
Stephan Vollenbroek (Apeldoorn)
07-12-2017
10

Ik heb een tien gegeven omdat ik al jaren ervaar dat de totale dienstverlening van Toyota Wagenmaker naar mijn mening op een uitzonderlijk hoog niveau is. Uniek is dat dit geldt voor alle contactmomenten in de keten die ik als klant ervaar; van het maken van een afspraak, het inleveren en ophalen van mijn auto tot en met de after sales. Ga zo door!

Service
Lex Koster (Apeldoorn)
07-12-2017
9

goede info en professionele oplossingen.

Service
W. Bijlsma
06-12-2017
9

Wagenmaker probeert altijd een afspraak te maken die in mijn agenda past. Bij problemen die conflict situaties met derden op zouden kunnen leveren is er altijd meteen ruimte om deze problemen op te lossen. Dit geldt voor al het personeel.

Service
Anoniem
06-12-2017
9

Goed geholpen toen ik met pech langs de A1 stond.

Verkoop
B.J. Lagerweij (Apeldoorn)
06-12-2017
10

Reeds eerder een leaseauto via dit topbedrijf gereden. Snelle service, adequaat handelen op kleine probleempjes. De manier van te woord staan en de beloftes ook daadwerkelijk nakomen. Dit zijn zaken waar ik belang aan hecht!Ik kan dit bedrijf aanraden!

Service
Paul Koelemeijer (Apeldoorn )
06-12-2017
9

Kom al jaren bij deze dealer ontvangst is altijd vriendelijk en hartelijk. Krijg altijd keurige en correcte informatie.

Service
Anoniem
29-11-2017
8

Vriendelijke mensen, vakkundig, ter zake kundig en professioneel.

Verkoop
Eddy (Vollenhove )
29-11-2017
10

Top garage hier word je op je wenken bediend

Service
H Zweering (Apeldoorn)
22-11-2017
10

Uitstekende service. Prijsopgave vooraf en klopt. Koffiehoek met literatuur. Vriendelijk en voorkomend.

Service
Dhr.J.W.Vos (Rheden)
22-11-2017
9

Kom al jaren bij deze garage en word altijd prima behandeld!

Service
Anoniem
22-11-2017
10

Fijne en duidelijke service! Altijd vriendelijk, ook als ik het niet altijd in één keer begrijp ;) Ze blijven geduldig en correct!

Service
Anoniem
22-11-2017
9

Prima service en prima contact met de medewerkers, waarbij er persoonlijke aandacht is voor de klanten en er eerlijke adviezen worden gegeven. Wij zijn heel tevreden.

Service
Oortwijn (Apeldoorn )
15-11-2017
8

Klantvriendelijk, accuraat en deskundig. Een aangename ervaring in vergelijking met andere merk dealers.

Service
MGJ Jacobs (Terwolde )
09-11-2017
10

Al 16 jaar een tevreden klant

Service
Anoniem
08-11-2017
8

Zeer vriendelijk, behulpzaam en vakkundig personeel!

Service
P.A van der Made (Apeldoorn)
08-11-2017
9

Vriendelijke ontvangst plus zeer goede Demo CH-R.

Service
Anoniem
08-11-2017
8

Goede service, duidelijke prijsafspraak, uitleg over uitgevoerd werk, telefoontje als auto weer klaar staat en mogelijkheid om fiets te lenen. Daarmee bijzonder plezierige garage.

Service
Anoniem
08-11-2017
8

Plezierige bediening, zeer klantgericht, oplossingsgericht. Je proeft het Toyota kwaliteitssysteem tussen de regels door, soms jammer dat de mensen zelf dan naar de achtergrond verdwijnen. Net uit de fabrieksgarantie. Heb niet de neiging om naar de concurrent te gaan.

Service
DHR. R. G. BERTSCH (APELDOORN)
08-11-2017
7

IK BEN 90 EN HARDHOREND. DE MONTEUR KWAM DE AUTO VLAK VOOR 11 UUR OPHALEN IPV TUSSEN 11 EN 12 UUR ZOALS WAS AFGESPROKEN EN IK WAS PROMPT OM 11 UUR DAARVOOR GEREED. DE MONTEUR ZOU VLGS DE RECEPTIE MEERDERE MALEN TEVERGEEFS HEBBEN AANGEBELD EN OP DE RAMEN HEBBEN GEKLOPT. VANWEGE MIJN HARDHORENDHEID HEB IK ZOWEL BOVEN ALS BENEDEN DRAADLOZE ONTVANGERS MET GELUID EN LICHTSIGNALEN GEPLAATST, MAAR GEEN VAN ALLEN HEBBEN GEREAGEERD. OP DE VOORDEUR WAS EEN TOELICHTING GEPLAATST MAAR DEZE WERD NIET GELEZEN. MET DE RECEPTIE IS EEN NIEUWE AFSPRAAK GEMAAKT VOOR 12 UUR WELKE WEL WERD NAGEKOMEN. EIND GOED AL GOED DUS.

Service
Jaap van Brummen (Apeldoorn)
01-11-2017
8

Er is sprake van goede service. De afspraken worden correct nagekomen. De werkzaamheden worden vlot en vakbekwaam uitgevoerd.

Service
Fieke Fakkeldij (Fakkeldij)
01-11-2017
8

Duidelijke afspraken. Goede service. Zeer klantvriendelijk.

Verkoop
Anoniem
31-10-2017
9

Je wordt als "cliënt" herkend, gekend en erkend.

Service
Anoniem
18-10-2017
9

Zoals al eerder aangegeven - prettige mensen en terzake kundig en ze zijn altijd bereid evt vragen te beantwoorden

Service
Ria Rijndorp
18-10-2017
9

Yaris weer helemaal top in orde!Daar raak je aan gewend :-)

Service
Anoniem
13-10-2017
10

Altijd correct en beleefd

Service
Dhr. L.C.A. van Zadel
11-10-2017
10

Wij zijn zeer tevreden over Autobedrijf Wagenmaker.Vriendelijk en vakkundig personeel, die voor en na de reparatie duidelijk uitleg geven. De wachtruimte is verzorgd en er is altijd verse koffie, een krant en actuele tijdschriften.Wij zijn zeer tevreden klanten!

Service
Leen IJdo (Ugchelen)
11-10-2017
8

goede afspraken, prettige ontvangst en behandeling. Klant vriendelijk

Verkoop
Wilma bijkerk (Apeldoorn )
04-10-2017
10

Zeer professionele verkoper en zeer vriendelijk we zijn zeer tevreden

Service
F.L.Pieters (Apeldoorn)
03-10-2017
9

Ik wordt op tijd gebeld voor b.v. een beurt of de verplichte keuring etc.Afspraken zijn altijd duidelijk, een eventueel defect opgedoken tijdens de uitvoering voert naar even overleg etc.

Verkoop
Anoniem
21-09-2017
10

Klantvriendelijk en servicegericht.

Service
Anoniem
13-09-2017
9

Goede service- persoonlijke benadering-prettige wachtruimte-deskundig personeel

Verkoop
Arnold (Hattem)
31-08-2017
10

Zeer gastvrij en niet opdringerig, men neemt de tijd voor je en geen moeite is te veel.

Verkoop
Anoniem
23-08-2017
8

Bedrijf ademt een goede sfeer uit. Ligging aan de Autoweg, vriendelijk en behulpzaam personeel. Ik kom graag even binnen voor een kopje koffie en het laatste nieuws over Toyota.

Service
Anoniem
21-08-2017
10

Ik kreeg zowel bij reparatie oude auto als bij aanschaf van mijn nieuwe auto, alle tijd en ook een beetje gezelligheid erbij :-), goede uitleg, snelle service. Helemaal prima.

Service
Eerhart (Amsterdam )
18-08-2017
8

Goed team

Service
G.helsloot (Eerbeek)
16-08-2017
9

Zou mooi zijn als de auto gewassen werd terug gegeven. Vandaar een 9 en geen10

Service
dhr A Kuiper (Apeldoorn)
09-08-2017
9

de correcte telefonische benadering en ontvangst!alles straalt betrouwbaarheid uit.de thuisbreng service !

Verkoop
Anoniem
09-08-2017
10

Nogmaals klantvriendelijk en deskundig, wat ik helaas van importeur niet kan zeggen. Inmiddels samen als particulier waarschijnlijk al meer dan 30 toyota's gekocht.

Service
Anoniem
02-08-2017
9

Zeer goede communicatie! Er wordt meegedacht in een aantal zaken en zeer belangrijk ook aan de portemonnee van de klant. Vriendelijk personeel. Een prettige omgeving om in alle rust te wachten. Mooie uitstraling!

Verkoop
Dhr W. Veenstra (Apeldoorn)
02-08-2017
9

Spontane verkopers, transparant in verkoopgesprek en vol enthousiasme voor het merk Toyota, doch zonder andere merken af te vallen. Prettig om een auto te kopen; alle (bedenk)tijd en denken goed mee in het wikken en wegen.

Verkoop
Elkana Oosterveen
27-07-2017
9

Ontzettend leuk en persoonlijke benadering. Heel vriendelijk en duidelijk. Al bij binnenkomst hing er een scherm met een welkomstgroet en felicitatie. Daarnaast een bos bloemen en een leuke manier van de auto onthullen.

Service
Cor Schotte (Berkel en Rodenrijs)
27-07-2017
10

Prettig personeel. Klant staat centraal maar dit wordt door al het personeel ook uitgedragen.Nog bedankt voor de leenfietsen waarvan wij vanwege het slechte geen gebruik van hebben kunnen maken.

Verkoop
Wouter van Esch
26-07-2017
9

Ik ben uitstekend geholpen bij Wagenmaker, vriendelijk personeel, en de auto is goed afgeleverd!

Service
Mevrouw M. Schut (Apeldoorn)
26-07-2017
9

Bij telefonisch contact staan ze me vriendelijk te woord en geven duidelijk antwoord op mijn vragen. Het onderhoud van de Toyota's die ik daar gekocht heb is altijd prima uitgevoerd.

Service
Anoniem
26-07-2017
8

vriendelijke benadering

Service
Anoniem
26-07-2017
9

Prima service (voor zover ik kan bepalen), professionele medewerkers, uitstekende tijdelijke auto.

Service
Anoniem
26-07-2017
7

Vakkundige medewerkers, vriendelijke benadering, prettige wachtruimte met wifi.

Service
Anoniem
24-07-2017
9

Wordt netjes geholpen en er wordt altijd gekeken naar een oplossing als er iets onverwacht gebeurd. Super service.

Service
Anoniem
17-07-2017
9

Vriendelijk en deskundig geholpen

Service
Harmen Visser (Vaassen)
13-07-2017
9

Een niet geplande beurt is wel uitgevoerd na overleg met mij
Ook de geplande tijd was correct en punctueel
Medewerkers bedankt voor uw goede zorgen

Service
Marien de Poel (Apeldoorn)
13-07-2017
10

Prettige sfeer en voor ons al bijna 20 jaar een zeer betrouwbare garage.

Service
Mevr. H. Bekel (Apeldoorn)
13-07-2017
10

Prima service

Service
Dhr. D.W.Pijpers (Apeldoorn)
12-07-2017
9

Eigenlijk een 10 , maar er moet wat te wensen blijven.

Service
NICE Beheer (Apeldoorn)
12-07-2017
9

Erg vriendelijke medewerkers en goede service, problemen keurig opgelost

Verkoop
A.H Jansen- Kanselaar (Apeldoorn )
12-07-2017
10

Super personeel, fijne service! Echt een feestje om een auto te kopen!

Verkoop
Meta Verkuijlen-Optendrees (Beekbergen)
05-07-2017
10

Vriendelijke mensen. Denken mee. Zijn attent.

Verkoop
D. Roeloffzen (Eerbeek)
03-07-2017
9

Ik ben zeer snel en vriendelijk geholpen door de medewerker. Altijd een (persoonlijk) praatje. Hij deed er alles aan om mij het beste te bieden, dacht mee over hoe we het best een lease-contract konden afsluiten. Ook het telefonisch contact tijdens mijn wachttijd van 2 maanden voor de levering van mijn Toyota was goed. Aan het begin was ik niet tevreden met de levertijd en hebben ze alles geprobeerd om een leenauto of een snellere levering te regelen. Dit lukte echter niet. Na 2 maanden toch een versnelling van 2 weken, wat fijn was. Toen de auto klaar stond was het een cadeautje om hem te mogen ontvangen. Mijn eerste auto. Op het welkomstscherm stond mijn naam en de auto was mooi ingepakt. Ik mocht een cadeautje uitpakken. Hij heeft mij nog het een en ander uitgelegd over knopjes en functies en zei dat ik altijd kon bellen als ik iets niet kon vinden.

Service
Cor de Bruijn (Apeldoorn)
03-07-2017
9

Zeer tevreden over auto en de dealer!

Verkoop
Dhr. van der Does
26-06-2017
9

Ben op een zeer prettige wijze geholpen, een duidelijk beter ervaring als bij aankoop van vorige nieuwe auto's.
Waar ik echter een zeer slecht gevoel bij overhoud (iets waar Wagenmaker bv. niets aan kan doen) is dat een week na levering op 2 juni j.l. van mijn nieuwe Toyota C-HR de actie voor de maand juni bekend werd gemaakt en de Hybride uitvoering € 2700,00 goedkoper werd, waar Louman&Parqui niets aan wilde doen.

Verkoop
Th.J.Donker (Apeldoorn)
14-06-2017
9

Kwaliteit van de Toyota auto met variomatic automaat samen met hybride is niet te evenaren .

Service
A.kroes (Apeldoorn)
14-06-2017
8

alle controles zijn uitgevoerd en v.z.v. ik merk goed!
Er is goed voor mij gezorgd terwijl ik heb gewacht op einde onderhoud

Service
Dhr.J.W.Vos (Rheden)
08-06-2017
10

Goede garage met prima monteurs!

Verkoop
Sandra Visser (Apeldoorn)
08-06-2017
9

Zeer prettig contact, goede service en advies!

Service
Anoniem
07-06-2017
10

Op dit bedrijf heb ik niets aan te merken

Verkoop
tijmen veldhuis (vaassen)
07-06-2017
9

voor de vijfde maal een nieuwe Toyota gekocht bij autobedrijf Wagemaker bv te Apeldoorn, vertrouwd adres met gezellige mensen, keurig verzorgd, correct nakomen van afspraken.

Verkoop
Marcel Altink (Ugchelen)
07-06-2017
10

Graag wil ik onder de aandacht brengen dat kwaliteit, vriendelijkheid en service gewaarborgd zijn bij Toyota Wagenmaker in Apeldoorn.

Service
c van spronsen (rijswijk)
07-06-2017
9

fijn geholpen snel en we konden naar 2 uur onze vakantie voort zetten

Service
P. Meijer (Apoeldoorn)
07-06-2017
8

WERKZAAMHEDEN PERFECT UI9TGEVOERD, HEKLAAS WERD DE AUTO NIET SCHOON OPGELEVERD WAT BIJ ANDERE GARAGES WEL SCHIJNT TE GEBEUREN

Service
J.Meijer (Apeldoorn )
06-06-2017
6

Bij de aankoop van de nieuwe Toyota goed geholpen maar achteraf was dit een illusie . De verkoper kwam zijn gemaakte afspraken niet na, directie heeft het later opgelost maar het negatieve gevoel is gebleven . Verder zit betreft routeplanners oude meuk in wegen vanaf 2000 zitten er niet geheel in en vooral in buitenland is dit storend. Werkplaats medewerker verrichten prima werk.

Verkoop
Anoniem
02-06-2017
9

Het is een fijn en een vriendelijk bedrijf. Ook voor mij is het een deskundig bedrijf wat betreft onderhoud en techniek, voelt zeer fijn aan! Ga zo door.

Verkoop
Peter Jonges (Apeldoorn)
31-05-2017
8

Prettige kontakten, goede en snelle service, betrouwbaar in afspraken.

Verkoop
Nico Bosch (Apeldoorn)
24-05-2017
10

Goede begeleiding bij keuze auto en opties. Verkoper was enthausiast, en gedreven om een mooie auto binnen het budget en wensen te bieden. Afleverproces had wat oponthoud door miscommunicatie leasemaatschappij met de garage. helemaal tevreden over de service van verkoop en werkplaats..

Verkoop
Anoniem
24-05-2017
10

Autobedrijf Wagemaker neemt je als klant serieus. Alle contact verloopt plezierig, uit alles blijkt de trots op het bedrijf en het product Toyota.

Verkoop
Joop. Hendriksen. (Epe)
19-05-2017
10

Attent, een probleem wordt direct meestal zonder afspraak opgelost.
Vakkundig, vriendelijk en behulpzaam.

Service
Mevr Joke Sneep (apeldoorn)
19-05-2017
10

Receptie personeel uiterst vriendelijk. Men herkend je bij naam omdat ik de auto al jaren in onderhoud heb. Als er andere werkzaamheden zoals in mijn geval 2 nieuwe banden nodig zijn dan laat men de klant beslissen of je het bij de garage doet of elders. Kijk dat is geweldig dat men mee denkt met de klant en ook de juiste manier. Ik ben tevreden met mijn garage en hoop nog vele jaren Toyota te mogen rijden net zoals mijn vader deed.

Service
Anoniem
09-05-2017
9

Autobedrijf Wagenmaker B.V. is duidelijk en helder over gemaakte afspraken.

Service
Anoniem
03-05-2017
10

alles perfect

Service
Anoniem
03-05-2017
9

Goede service duidelijke uitleg en snelle afhandeling Correcte houding medewerkers plezierig om naar toe te gaan.

Service
Alex Homan (Amsterdam)
03-05-2017
8

kwam vnl voor de APK keuring maar verwacht dan wel dat een tekort aan koelvloeistof opgemerkt had kunnen worden, verder prima dealer.

Service
Anoniem
03-05-2017
10

Tijdens de aankoop werd ik op een prettige wijze geholpen. De verkoper nam alle tijd voor me en gaf bij het overdragen van de auto een goede uitleg over waar alle knoppen voor dienden.
Het jaarlijkse onderhoud wordt ruim op tijd aangegeven en dame aan de telefoon komt vriendelijk over. Mijn auto wordt netjes weer afgegeven; ik kan niet zien dat er een monteur in gezeten heeft. De factuur komt precies overeen met de opgegeven prijs voor het onderhoud. Ook de receptiemedewerker is vriendelijk. Kortom ik ben zeer tevreden over Toyota dealer Wagenmaker in Apeldoorn.

Service
Deenen H. (Vaassen)
26-04-2017
9

Correcte en vriendelijke behandeling tegen een goede prijs

Service
Anoniem
26-04-2017
8

Goede dealer, werkt keurig en volgens afspraak. Goede service en vriendelijk

Service
Fam Kaandorp (Vaassen)
21-04-2017
10

Zeer Tevreden goede uitleg kosten en Goede Service TOP

Service
B. Haaijer (Apeldoorn)
19-04-2017
9

Dik tevreden

Service
Jacobs (Terwolde )
19-04-2017
9

Al jaren tot alle tevredenheid klant

Service
W.ter Hove (Twello)
19-04-2017
8

Vriendelijke ontvangst, nette werkplaats, aandacht voor de klant

Service
P. Krommenhoek (Ugchelen)
19-04-2017
10

Prima service, opgeruimde showroom en werkplaats, deskundige medewerkers en prettige ontvangst. Afspraak is afspraak.

Service
Jaap van Brummen (Apeldoorn)
12-04-2017
9

De mogelijkheden voor het maken van een afspraak zijn helder en divers. Als er persoonlijk contact is, is dat altijd correct en gericht op dienstverlening. De kwaliteit van de werkzaamheden is goed en de netheid waarmee wordt gewerkt is uitstekend.

Service
Anoniem
12-04-2017
9

zeer tevreden over de uitgevoerde werkzaamheden

Verkoop
Anoniem
12-04-2017
9

een 9 is perfect!

Service
Anoniem
12-04-2017
10

Bij Toyota Wagenmaker zijn de personeelsleden deskundig, positief en communicatief. Daarnaast doen ze er alles aan om je zo snel mogelijk weer veilig op weg te helpen. Kortom niets dan lof voor deze mensen.

Service
Anoniem
05-04-2017
10

goede en vriendelijke benadering en afhandeling

Service
Jeroen Berghuis (Deventer)
05-04-2017
9

Mooi autobedrijf, schoon en netjes. Erg vriendelijk personeel. Ze geven van te voren duidelijk aan ze gaan doen en overleggen tijdig over wijzigingen. Ook denken ze erg met de klant mee en vooral dat is heel prettig.

Service
Miny van der Zande (Apeldoorn)
05-04-2017
9

Prettige ontvangst, vriendelijk en vakkundig personeel. Goede uitleg en advies.

Service
Klaas Jan Rosenberg (Apeldoorn)
05-04-2017
9

Vriendelijke correcte medewerkers, ter zake. Als je iets denkt te horen kijken ze het gelijk even na. Er wordt overlegd over reparaties en die worden ook goed uitgevoerd. Als de showroom nou wat gezelliger was geweest dan had ik een 10 gegeven. Een ziekenhuis is tegenwoordig 100x gezelliger.

Service
Huub Damoiseaux (Apeldoorn )
29-03-2017
10

Bij elk contact, Ben ik goed en volledig geinformeerd en Zijn werkzaamheden volgens afspraak uitgevoerd

Service
Mevr. Markhorst (Apeldoorn)
23-03-2017
10

De medewerkers zijn heel klantvriendelijk.
Als er wat mis is met de auto, wordt er samen naar een oplossing gekeken.
En dit hoeft dan niet meteen het vervangen van iets te zijn.
Ze zijn heel eerlijk, ze bellen altijd als de prijs veranderd en goed uitgelegd waarom.
Ook dan kan je samen nog kijken of er andere oplossingen zijn en of er iets kan wachten tot een later tijdstip van repareren.
Ik ben daar al 16 jaar klant en altijd naar tevredenheid.

Service
Anoniem
16-03-2017
8

Wagenmaker autobedrijf geeft een uitstekende service en wij zijn zeer tevreden.

Service
Ruud Knol (Apeldoorn)
16-03-2017
9

Correcte afspraken, prima afhandeling, vlotte bediening

Verkoop
Anoniem
16-03-2017
10

Persoonlijke service, geen verschil of je als klant least of koopt, terwijl verdienmodel toch anders is voor de dealer.

Service
Jaap van ravenzwaaij (Apeldoorn)
16-03-2017
9

Een goede service, duidelijke uitleg, wel erg duur als het om updaten van het navigatie systeem gaat. ik vind een grote beurt ook erg prijzig.

Een reserve band kopen kost bijna 500 euro, bij een onderdelen service betaalde ik 100 euro. Het verschil is dan te groot. Ik zou het prettig vinden als de dealer je ook wijst op goedkopere mogelijkheden.

Service
M. Vlot (Apeldoorn)
16-03-2017
9

Altijd word ik er netjes te woord gestaan en als het nodig is, bellen zij mij.

Verkoop
Anoniem
10-03-2017
9

Ik werd gastvrij ontvangen, vriendelijk en behulpzaam

Service
Marcel Altink (Ugchelen)
08-03-2017
10

kwaliteit, vriendelijkheid en deskundigheid worden goed vertaald in een aanvaardbare prijs.

Verkoop
Dhr. Regelink (Apeldoorn )
03-03-2017
10

Uitstekende service goede voorlichting en je wordt "normaal" behandeld.

Service
Anoniem
01-03-2017
8

Fijne dealer
Goede service.
Bekwaam personeel.
We waarderen dat we een lift naar huis kregen omdat de auto moest blijven voor reparatie.

Service
Dhr. W.J. Bregman (Apeldoorn)
24-02-2017
8

Behandeling en service waren goed.
Ook nu had ik weer een reparatie die aanvankelijk niet bekend was.
De hoger uitgevallen reparatie kosten vallen dan tegen.
Vind de onderhoudsbeurten vaak prijzig.

Service
Karel van der Zande (Apeldoorn)
22-02-2017
8

Keurig net bedrijf, je mag meekijken in de werkplaats en dat gaat zeer geordend. "extra"zaken worden voor uitvoering aangeboden, geen echte verrassingen. Dat is wel zo prettig. Goed werk.

Service
Anoniem
09-02-2017
10

Ik heb het gevoel dat de klant echt koning is. Ik word altijd vriendelijk onthaald. Alles wordt netjes uitgelegd en er gebeurt niets zonder overleg. De prijzen zijn reëel en ik heb niet het gevoel dat ik belazerd word.

Service
Anoniem
06-02-2017
9

Vriendelijke personeel.
Proactief wanneer je jaarlijkse onderhoudsbeurt nodig hebt.
Denken in oplossingen.

Service
mgj.jacobs (terwolde )
11-01-2017
10

Omdat alles naar behoren afgehandeld wordt

Verkoop
Anoniem
04-01-2017
10

Deze dealer is eerlijk en oprecht en geeft je het gevoel dat je erbij hoort. (Bij de grote Toyota familie)

Verkoop
Anoniem
28-12-2016
9

Prima service / deskundig personeel / zeer klant vriendelijk

Service
rob Jeanmaire (Zutphen)
21-12-2016
9

Openheid, duidelijkheid. Het geeft een goed en ontspannen gevoel om bij het bedrijf te komen.
De technici willen je graag informeren over hun vak. En dat is erg leuk.

Service
Anoniem
21-12-2016
9

Vriendelijke mensen en spontaan. Het is prettig binnen komen daar.

Verkoop
Jan Blok (Eerbek)
14-12-2016
10

alles beviel

Service
Tijmen Veldhuis (Vaassen)
09-12-2016
9

correct handelen, duidelijke taal, vriendelijke receptie, leuke wachthoek, lekkere koffie, keurig bedrijf.

Verkoop
sandra ruiter (apeldoorn)
09-12-2016
8

vriendelijke mensen, goede service

Service
Mw van Loenen (Rotterdam )
18-11-2016
8

Goede ervaringen kan met alle vragen terecht

Service
Erik Fiks (Apeldoorn )
26-10-2016
9

Vriendelijke betrouwbare garage. Duidelijke uitleg over de reparatie. Vooraf een duidelijk kostenplaatje. Onderdeel werd direct besteld en binnen 3 dagen gemonteerd.

Service
Dhr.J.W.Vos (Rheden)
26-10-2016
10

Prima garage!

Service
B.E. Jansen (Amsterdam)
19-10-2016
10

Inlevingsvermogen en klantgericht

Service
Anoniem
13-10-2016
8

medewerkers proberen zo goed mogelijk de klant van dienst te zijn

Service
Mevr. H. Bekel (Apeldoorn)
25-08-2016
10

Zeer goede service. Bellen altijd voor overleg. Houden alles goed bij

Service
Dhr. G.Schaatsbergen
17-08-2016
10

vriendelijkheid service en onderhoud zijn daar perfect.

Verkoop
Dhr F. Petersen (Vorden)
20-07-2016
10

Zeer prettig ,betrouwbaar, vriendelijk.

Service
Harmen visser (Vaassen)
14-07-2016
9

Alles verloopt volgens de planning
Men is attent
Prima bedrijf

Service
Anoniem
14-07-2016
7

een zeven is voldoende, maar geeft ruimte voor evt verbeteringen.

Service
Anoniem
14-07-2016
10

De medewerkers bij Toyota zijn zeer communicatief. Ze leggen alles goed uit en denken constructief met je mee.

Service
Anoniem
13-07-2016
10

Betrouwbaar en service gericht bedrijf.

Service
Anoniem
13-07-2016
9

Betrokken, deskundig, persoonlijk en betrouwbaar

Service
Anoniem
13-07-2016
9

Auto al meerdere jaren in onderhoud. Duidelijke communicatie vooraf wat er gaat gebeuren met prijs opgave. Bij extra bevindingen, wordt contact opgenomen. Daarnana weer een jaar zorgeloos rijden.

Verkoop
Anoniem
13-07-2016
10

De correcte benadering

Service
Klaas Jan Rosenberg (Apeldoorn)
13-07-2016
8

No nonsense klantenbenadering en duidelijke communicatie, niet flitsend maar wel betrouwbaar; echt Toyota dus!

Verkoop
Anoniem
06-07-2016
10

Ik werd heel plezierig geholpen. Er werd met mij meegedacht over oplossingen. Vanaf de eerste keer werd ik met mijn naam aangesproken.

Verkoop
Conny Tan (Apeldoorn )
05-07-2016
10

Vakbekwaamheid, niet opdringerig. Zeer prettige verkoper.Geeft je de tijd en ruimte om te beslissen.

Service
Anoniem
30-06-2016
10

Goede snelle service en je word er zeer prettig geholpen.

Verkoop
F.J. van Loon (Apeldoorn)
30-06-2016
10

deze garage geeft aandacht, en een luisterend oor. en er heerst een aangename sfeer.

Service
Anoniem
29-06-2016
8

Netheid, voldoet aan de verwachtingen.

Service
Gerard Kroese (Apeldoorn)
23-06-2016
8

Ik ben tevreden

Service
Bert Duursma (Twello)
22-06-2016
8

Prima service, goede en duidelijke informatie vooraf. Afspraken worden goed nagekomen, vriendelijk personeel.

Service
Dhr.Awolthuis (Apeldoorn)
22-06-2016
8

Wij willen alleen vaststellen. Dat de medewerkers vriendelijk zijn
En we snel waren geholpen tot aller tevredenheid!

Service
Anoniem
22-06-2016
7

Alles gebeurt in goede sfeer

Service
g broekers (vaassen)
16-06-2016
9

om dat ik zeer te vredenben

Service
Anoniem
15-06-2016
9

Afspraken worden nagekomen
Correct en vriendelijk behandeld
Ik heb een gevoel dat hier eerlijk en betrouwbaar wordt gehandeld.

Verkoop
E.Winterman (Apeldoorn)
15-06-2016
10

prettige behandeling

Verkoop
Anoniem
09-06-2016
10

Goed normal onderhoud. Extra onderhoud in overleg
Goed nakomen afspraken
Leen-auto bij grote beurt

Service
F.L.Pieters (Apeldoorn)
09-06-2016
9

Sinds jaren is het onderhoud van mijn auto uitstekend gelopen, tot volle tevredenheid

Verkoop
Anoniem
08-06-2016
9

Sinds aanschaf van Prius in 2006 altijd een uitstekende service ervaren.

Service
A. Haaxman (Apeldoorn)
08-06-2016
8

Een dealer met kwaliteit en vertrouwen uitstraalt.

Service
Anoniem
01-06-2016
8

Goede en duidelijke afspraak en prijsopgave

Service
Anoniem
25-05-2016
7

men is vriendelijk, de werkzaamheden worden goed uitgevoerd

Service
J. v.d. Assem (Vorchten )
11-05-2016
9

prima garage met vriendelijk medewerkers.

Service
p.a van der Made (Apeldoorn)
11-05-2016
9

Accuraat vriendelijk terzake kundig

Verkoop
Anoniem
11-05-2016
10

Vanaf ontvangst, oriënteren, aankoop, tot aan aflevering van de nieuwe auto hebben we het contact met de verkoper als zeer positief ervaren. We hopen dat dit in de toekomst zo mag blijven.

Service
Anoniem
11-05-2016
9

Snelle service en vriendelijke ontvangst. Wachtruimte mag nog wat gezelliger.

Service
mgj.jacobs (terwolde )
06-05-2016
9

Al 15 jaar klant bij Wagenmaker en al 44 jaar Toyota rijder en al 10 verschillende soorten gehad

Verkoop
Mw M. v.d. Worp / dhr W.J. Tulleken (Apeldoorn)
04-05-2016
10

Prettige medewerkers. Goede service. Met voorgaande auto's weinig / geen problemen

Service
rik mulder (apeldoorn)
04-05-2016
9

het is een fijne garage met goed personeel

Service
Th.J.Donker (Apeldoorn)
29-04-2016
8

tevredenheid

Service
Anoniem
29-04-2016
10

Deze garage heeft mij heel vriendelijk geholpen om die zelfde dag (met spoed) een APK keuring te doen, terwijl ik in een naastgelegen bedrijf die dag aan het werk was. Daarbij hebben ze helder aangegeven wat ik kon verwachten en ben ik heel vriendelijk geholpen.

Verkoop
Weslie Pol (Apeldoorn)
29-04-2016
9

We zijn zeer tevreden over de manier waarop we zijn geinformeerd, te woord gestaan en de snelheid waarmee is gereageerd op onze vragen (zowel mondeling als via de mail). Erg leuk dat bij binnenkomst op een scherm een bericht was gezet: "van harte gefeliciteerd met uw nieuwe auto" en dan onze naam. Ook de uitleg over de auto was helemaal prima. Kortom, wij zijn tevreden klanten! Overigens is dit onze eerste ervaring met Toyota.

Service
Anoniem
29-04-2016
9

Goede sevice en jd bent geen nummer

Service
Anoniem
20-04-2016
9

Prima dealer. Ik kan deze dealer absoluut aanbevelen. Al 4 auto's gekocht. steeds tevreden met afspraken, onderhoud, duidelijkheid etc

Service
Dhr. A. Hobbelink (Apeldoorn)
20-04-2016
10

Goed en eerlijk personeel,zowel de vakkundige monteurs als het Balie personeel,geen verrassingen,indien er iets extra gedaan moet worden krijg je er direkt een melding van.ben zeer tevreden.

Service
tijmen veldhuis (Vaassen.)
13-04-2016
9

ik beoordeel mijn dealer omdat ik altijd zeer correct geholpen word.

Service
Alex (Eerbeek)
13-04-2016
8

Heldere afspraken, duidelijk opgave van kosten bij extra werkzaamheden, correctheid van receptie bij afspraak maken en de manier van welkom heten bij binnenkomst. Faciliteiten zoals internet, drinken en andere versnaperingen tijdens het wachten.

Verkoop
Jan van Tongeren (Apeldoorn)
13-04-2016
10

Perfecte garage. Altijd een vriendelijk ontvangst bij de receptie. Men staat altijd voor je klaar. Kleine zaken worden direct afgewikkeld. Kan garage zeker aanbevelen bij anderen. Ook het garage personeel staat altijd voor je klaar.

Service
Anoniem
13-04-2016
10

Goede service, ervaren personeel, behulpzaam en vriendelijk, redelijke prijzen die vooraf bekend zijn

Service
Anoniem
07-04-2016
10

Deze dealer blinkt uit in service en weet verwachtingen te overtreffen.

Verkoop
Dhr.J.V.J.Hoogeveen (Epe)
07-04-2016
10

Wij zijn op een vriendelijke en beleefde manier geholpen.

Service
W. Bijlsma (Epe)
07-04-2016
9

Gezien de jarenlange ervaring met deze dealer en de uitstekende service vind ik zeer goede beoordeling verdiend. Bij zowel de service beurten als bij onverwachte vragen werd altijd teruggekoppeld.

Verkoop
Franz Wiese (Apeldoorn)
07-04-2016
9

Aangename ontvangst, heldere uitleg, goede presentatie vd verkoper, aangename omgeving (showroom)

Service
Mevr. C.L. Heeringa (Apeldoorn)
06-04-2016
10

goede voorlichting, prima controle van de auto, je krijgt vooraf te horen wat het kost, goede terugkoppeling en goede reparatie.

Service
H. Zweering (Apeldoorn)
06-04-2016
10

Prima bedrijf. Uitstekende service. Snelheid. Gewerkt volgens afspraken. Vooraf prijsopgave.

Service
de heer C. Wittekoek (Vaassen)
31-03-2016
8

Dealer is gewoon goed bezig. ik zou niet zo snel weten wat te verbeteren is.

Service
Anoniem
24-03-2016
8

Alles klopt altijd; wellicht iets te strikt.

Service
mtj van den berg (apeldoorn)
24-03-2016
4

de omgang geeft mijn een verveelend gevoel.

Service
B. Furth (Apeldoorn)
09-03-2016
6

Service en werkplaats is uitstekend. Kan ik iedereen aanbevelen.
De aankoopprocedure was teleurstellend.

Service
Anoniem
09-03-2016
9

corredcte en goede behandeling

Service
M.F.H. Willemsen (Almere)
09-03-2016
10

In verband met een auto die niet meer wilde starten op een dag dat ik in Apeldoorn was (de accu was aan vervanging toe), is er na overleg tussen mijn Toyota dealer in mijn woonplaats en deze dealer, en in samenspraak met mij, besloten in Apeldoorn zowel de accu te vervangen als de reeds in Almere geplande onderhoudsbeurt uit te voeren.
Het personeel was zeer voorkomend, dacht goed met mij mee en heeft alles keurig voor me opgelost en afgehandeld.
Niets van lof voor deze Toyota dealer!!

Verkoop
Mevr. J. van Keimpema-Meulenkamp (Ugchelen)
04-03-2016
10

Tot nu toe heel tevreden over de behandeling bij deze Toyotadealer en de medewerkers.

Service
Anoniem
02-03-2016
9

een 10 is volmaakt en er is altijd wel een puntje wat kan verbeteren. Koffie aanbieden bijvoorbeeld

Verkoop
P. Kerstens (Vaassen)
02-03-2016
10

super fijn geholpen

Service
Anoniem
02-03-2016
10

Uitstekende behandeling, geode afspraken en zeer vakkundig onderhoud

Service
M. ten Hove (Apeldoorn)
24-02-2016
9

Je wordt bij deze dealer fijn geholpen en ze zijn transparant in hun kosten.

Service
Joop. Hendriksen (Epe)
22-02-2016
10

Altijd vriendelijk en meedenkend.
Onderhoud wordt snel en vakkundig uitgevoerd.
Altijd meedenkend en bij een eventueel probleem een snelle oplossing.
Bij de aankoop van een nieuwe auto een vrijblijvende niet opdringend voorstel.

Service
J. van Straten (Apeldoorn)
17-02-2016
9

Supergarage en superservice. En dat al jarenlang!

Verkoop
Anoniem
17-02-2016
10

afspraken stipt uitgevoerd...persoonlijke benadering en aandacht...prettige mensen allemaal

Service
F.Siemes (Apeldoorn)
17-02-2016
10

Doet het gewoon goed. Lijkt me betrouwbaar, ook wbt onderhoud en dat voelt beter als ik met 160 over de Autobahn jaag.

Service
Anoniem
11-02-2016
10

Word nergens zo goed geholpen als hier.

Service
Anoniem
10-02-2016
10

Service en informatie prima op orde!

Service
Anoniem
03-02-2016
9

prima bedrijf, goede service

Service
Ad de Rijcke. (Apeldoorn.)
28-01-2016
10

De ontvangst is vriendelijk, bijna hartelijk. Je krijgt het gevoel - al weet je dat het niet zo is - dat het bijzonder is dat
men aan je auto gaat sleutelen, maar dat geeft vreemd genoeg een fijn gevoel. Je weet al wat het gaat kosten en dat
je straks weer wegrijdt in een auto die er weer even "tegen kan".

Service
E. Trip (Apeldoorn)
28-01-2016